تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سوالی در مورد مانیتور LG w2261v flatron

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض سوالی در مورد مانیتور LG w2261v flatron

سلام
    میخواستم بدونم این مانیتور که من حدود 11 ماهه که دارمش ، حالت سه بعدی رو ساپرت میکنه؟ که مثلا یه عینک بگیرم و بشینم آواتار نگاه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من هم یه مانیتورlgمدل 2261vpدارم هم ورودی Hdmiداره هم ورودی dviازکدوم یکی استفاده کنم کیفیت تصویربهتری دارم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از نظر عملکرد اول hdmi و در مرحله بعد dvi

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم این مانیتور که من حدود 11 ماهه که دارمش ، حالت سه بعدی رو ساپرت میکنه؟ که مثلا یه عینک بگیرم و بشینم آواتار نگاه کنم؟
    سلام دوست عزيز
    ببين اگر مي خواي فيلم سه بعدي ببيني، بهترين حالت اينه كه هم مانيتور سه بعدي داشته باشي و هم پخش كننده سه بعدي. مثلا 3D-Player
    ولي ظاهرا شما مانيتور 2261 داري كه سه بعدي پخش نمي كنه و پخش كننده سه بعدي هم نداري. بنابراين ميتوني از اين عينك هاي معمولي استفاده كني. اين عينك ها سه بعدي واقعي به شما نشون نمي دن و فقط حالت گول زدن دارن. بهت پيشنهاد نمي كنم

باز براي اينكه اطلاعات بيشتري در مورد سه بعدي مي خواي داشته باشي و مطمئن شي اين لينك رو مشاهده كن . خيلي جالبه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا مانيتورت خيلي مانيتور خوبيه و مانيتور سه بعدي درست حسابي كه به قيمتش بي ارزه نداريم. پس گول اين چيزا رو نخور

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

سلام من هم یه مانیتورlgمدل 2261vpدارم هم ورودی Hdmiداره هم ورودی dviازکدوم یکی استفاده کنم کیفیت تصویربهتری دارم؟
    از نظر كيفيت هر دو دقياق يكسان هستند. فقط HDMI صدا و تصوير رو با هم منتقل مي كنه ولي DVI اينجوري نيست.
    فقط زماني كه كنسول داري مثلا ps3 يا xbox بهتره از HDMI استفاده كني
    در غير اين صورت فرقي نداره عزيز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیزمانیتورlgمدل2261vpمن وقتی ازکناریاازپایین بهش نگاه میکنی پنل تاریک دیده میشه وتصویرخیلی مشهودنیست همه مانیتورها حتی ال ئی دی ها هم این مشکل رودارند؟چرا تلویزیون ها این اینطورنیستند؟
    Last edited by hassan1234; 13-01-2011 at 14:55. دليل: اختیاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •