تنها در مورد ادیت تصاویر و فیلم و... توی صدا و سیما و تلویزیون صحبت نمیکنم بلکه صحبت کلی دارم در مورد افتر افکت که:آیا کارایی و کاربرد(منظور از کارایی "کارهایی مثل کروماکی و امثالهم") افتر افکت توی صدا و سیما و تلویزیون بیشتره یا ادیوس و پریمیر؟برای مثال(کروماکی تو تلویزیون با افتر افکت میشه یا پریمیر)
دوست عزيز من نميتونم دقيق بگم كه با كدوم يك از اين نرم افزارها انجام ميدن،چون معمولا از همه استفاده ميكنن ولي هر كدوم به جاش:مثلا توي بعضي برنامه ها مثل گفتگو و...كه بك گروند تصوير تابلوئه و زياد كار خاصي نداره و معمولا تصاوير صحنه (كاراكترها) حركت زيادي ندارند كه نياز به كروماكي حرفه اي باشه ، از همون برنامه هاي اديت كه معمولا اديوس و يا شايد پريمير باشه استفاده ميكنند!!!
ولي در ساخت پيام هاي بازرگاني مثل يه سري از تبليغات ايرانسل و...،از نرم افزارهاي حرفه اي كه يكيشون افتر افكته استفاده ميكنند!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از آشناهای خودم تو تلویزیونهایی که تو کشورهای عقب افتاده هست، تونسته با یادگیری کمبوزشن تو تلویزیون راه پیدا کنه.
ایا میشه با افتر افکت هم تو تلویزیون راه پیدا کرد؟و آیا افتر افکت بالاتر از کمبوزشن نیست؟
ظاهرا منظورم رو خوب نرسوندم،دوست عزيز شما اگه افتر افكت رو حرفه اي بلد باشي+يه بند پ كلفت،
خيلي راحت ميتوني بري تيليويزيون!!!
.gif)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تیتراژی مثل سریال جراحت
با افتر افکت میشه همچین تیتراژی ساخت ؟
اون كه سهله،شما برو سراغ حرفه اي تراش!!!
اگه وقت كردم و يه نمونه كم حجمي گير آوردم برات ميزارم تا حالش رو ببري!!!
.gif)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا اونجایی که من شنیدم که مطمئن نیستم درسته یا خیر اینه که افتر افکت فقط و فقط یا بیشتر برای کارهای سنمایی و فیلم کاربرد داره،مانند:جلوه های ویژه و ...!!!////آیا درسته؟
به نظر شما نرم افزاري كه ازش براي ساخت جلوه هاي ويژه استفاده ميكنن،نميشه باهاش تيتراژ ساخت؟؟؟
تيتراژهاي حرفه اي ،انگشت كوچيكه افتر افكته!!!
.gif)
.gif)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرض کنید که میخوام تو تلویزیون و صدا سیما یک کشور عقب افتاده که از نظر فیلم و سریال هیچ حرفی نسبت به بقیه کشورهای آسیایی نداره//////....آیا با یادگیری افتر افکت میتونم تو تلویزیون راه پیدا کنم؟
دوست عزيز اين كشور عقب افتاده كه ميگيد،زياد هم جا نمونده و حرفه اي هاي زيادي توش وجود داره،ولي تنها عيبي كه اين كشور داره اينه كه به هر كسي ميدون نميده و اگه كسي بخواد خودي نشون بده يه جورايي تو سرش ميزنن،فقط و فقط همين!!!
شما هم اگه حرفه اي هستي،بسم الله،برو جلو ببينم چيكار ميكني؟!
البته يه چيزي رو هم جهت اطلاع بگم كه با وجود اين همه افراد حرفه ايي تو كشور كه كسي بهشون محل نميزاره،براي ساخت جلوه هاي ويژه فيلم ملك سليمان كه به تازگي هم اكران شد،رفتن يه خارجي رو آوردن كه اسمش هم فكر كنم لئو لو بود(يه چيزي تو اين مايه ها) و حتي براي ساخت موسيقي اين فيلم!!!
و در آخر هم كه به سازنده فيلم گفته بودن چرا براي ساخت جلوه هاي ويژه از بچه هاي خودمون استفاده نكرديد،
گفته بود ما فقط 30 نفر رو پيدا كرديم!!!كه البته من مطمئن هستم كه من و شما و بر و بچ P30World جزو اون 30 نفر نبوديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم هر کسی که میتونه جواب بده
----------------------------------------
Im too,thank You very much
Good Luck!!!
--------------------------------