تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد كيس گرين مناسب براي يك سيستم حرفه اي

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض راهنمايي براي خريد كيس گرين مناسب براي يك سيستم حرفه اي

سلام
    دوستان عزيز براي خريد كيس براي سيستم زير بين دو مدل Green X3 و Green Fusion موندم . من خودم مدل فيوژن رو ظاهرش رو خيلي بيشتر ميپسندم . فقط تنها قابليتي كه در X3 ديدم كه برتري نسب به فيوژن داره (البته از ديد من) اينه كه X3 پورت USB3 داره ولي مدل فيوژن نداره . حالا نميدونم شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد . آيا اين پورت USB3 اينقدر مهم هستش كه بخاطرش ايكس3 رو بگيرم چون مادربوردمم اين قابليت رو ساپورت ميكنه . اگه زياد مهم نيست و كارايي آنچناني فعلا نداره همون فيوژن رو كه بيشتر پسنديدم بگيرم ؟
    (البته اينم بگم كه كولينگ بهتر و مخصوصا صداي بسيار كم فن ها طوري كه اصلا محسوس نباشه هم براي خيلي مهمه ، چون من پاورم رو هم سايلنت برداشتم كه اونم صدا نداشته باشه و ميخواهم كيس و تجهيزاتش يه چيزي باشه صدا نداشته باشه)
    راستي يه سوال ديگه اينكه الان اين دو مدل كيس گيرين توي نمايندگي هاي اين شركت موجود هست بخواهم بخريم ؟

M.B: Gigabyte X58A-UD3R
    CPU: Intel Core i7 - 3.06GHz 950
    RAM: Corsair - Triple Channel 6GB (3*2GB) 1600mhz Dominator
    VGA: Asus ATI Radeon EAH5870 - 1GB
    HDD: Western Digital SATA2 - 1TB /32MB/ WD Caviar Black
    DVD RW: HP 1270i 24x
    Power: Cooler Master 1000W Silent Pro
    Monitor: LED LG 20" E2050T
    M & K: Logitech - Cordless Desktop EX110

Last edited by attaghi; 20-12-2010 at 23:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

راستي يه سوال ديگه اينكه الان اين دو مدل كيس گيرين توي نمايندگي هاي اين شركت موجود هست بخواهم بخريم ؟
    من دیروز رفته بودم ولی عصر کیس fusion رو بگیرم، ولی گیر نیاوردم، البته زیاد نگشتم!
    اگه کسی میدونه کجا میفروشن یه pm بده!
    دم همتون قیژ!

3. 2 کاربر از ALI-17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه کیس واقعا خوب میخواید : Cooler Master 690

5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه کیس واقعا خوب میخواید : Cooler Master 690
    سلام
    ممنونم دوست عزيزم
    شما اگه جاي من باشيد و بين اون دو تا كيس گرين كه در بالا گفتم كدوم رو انتخاب ميكنيد ؟ اگه دليل انتخابتون رو هم بگيد ممنون ميشم ؟

البته توي مدل هاي cooler master از مدل storm scout هم خوشم اومده . نميدونم نظرتون راجع بع اين كيس چيه ؟
    690 كولر مستر هم 2-3 تا تا مدل داره فقط مشكل همشون اينه كه ظاهر زياد زيبايي ندارند .

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

690 كولر مستر هم 2-3 تا تا مدل داره فقط مشكل همشون اينه كه ظاهر زياد زيبايي ندارند .
    ظاهرشون سادس ... ولی کولینگ حرفه ای دارن که ارزش خرید داره

شما اگه جاي من باشيد و بين اون دو تا كيس گرين كه در بالا گفتم كدوم رو انتخاب ميكنيد ؟ اگه دليل انتخابتون رو هم بگيد ممنون ميشم ؟
    تا حالا تجربه ای با هیچ کدوم نداشتم ولی نسبت به قیمت که X3 ارزون تره شاید گزینه بهتری باشه

8. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ظاهرشون سادس ... ولی کولینگ حرفه ای دارن که ارزش خرید داره

تا حالا تجربه ای با هیچ کدوم نداشتم ولی نسبت به قیمت که X3 ارزون تره شاید گزینه بهتری باشه
    سلام . ممنون
    توي اين دو سه تا مدل 690 كولر مستر كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟
    سوال بعدي اينكه نظرتون راجع به مدل storm scout و مدل HAF 932 كولر مستر چيه ؟ (نسبت به 690 كدومشون بهترند)
    Last edited by attaghi; 21-12-2010 at 19:14.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    امروز به چند تا نمايندگي گرين زنگ زدم همشون گفتند كه ديگه مدل فيوژن اصلا توليد نميشه و تموم شد . گفت X3 رو به جاي همين مدل فيوژن توليد كردن . درباره زمان اومدنش هم تقريبا گفتند 3-4 روز ديگه مياد .
    حالا نميدونم با اين وضعيت به نظر شما چند روز صبر كنم تا X3 بياد يا برم سراغ مدل هاي كولر مستر كه فقط بديشون اينه كه گرونند .
    توي مدل هاي كولر مستر به غير 690 نظرتون در مورد مدل هاي HAF 922 و HAF 932 چيه ؟ آيا نيسبت به 690 برتري دارند يا نه ؟
    راستي يه سوالم در مورد پاور داشتم . الان پاوري كه براي سيستمم انتخاب كردم كولر مستر 1000 وات سايلنت هست خيلي ميگن خوبه فقط قيمتش بالاست 280 هزار تومان . به نظرتون به جاش يه دونه 1000 وات گرين سري گلد بگيرم خوبه ؟ به خوبي كولر مستر هست آيا اينم بيصداست يا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    امروز به چند تا نمايندگي گرين زنگ زدم همشون گفتند كه ديگه مدل فيوژن اصلا توليد نميشه و تموم شد . گفت X3 رو به جاي همين مدل فيوژن توليد كردن . درباره زمان اومدنش هم تقريبا گفتند 3-4 روز ديگه مياد .
    حالا نميدونم با اين وضعيت به نظر شما چند روز صبر كنم تا X3 بياد يا برم سراغ مدل هاي كولر مستر كه فقط بديشون اينه كه گرونند .
    توي مدل هاي كولر مستر به غير 690 نظرتون در مورد مدل هاي HAF 922 و HAF 932 چيه ؟ آيا نيسبت به 690 برتري دارند يا نه ؟
    راستي يه سوالم در مورد پاور داشتم . الان پاوري كه براي سيستمم انتخاب كردم كولر مستر 1000 وات سايلنت هست خيلي ميگن خوبه فقط قيمتش بالاست 280 هزار تومان . به نظرتون به جاش يه دونه 1000 وات گرين سري گلد بگيرم خوبه ؟ به خوبي كولر مستر هست آيا اينم بيصداست يا نه ؟
    دوستان عزيز ميشه در مورد اين دو تا سوال مارو راهنمايي كنيد ، هفته ديگه ميخواهم برم بخرم ؟
    ممنون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من GREEN GP1000B-GOLD خوبه ، ولی فکر میکنم مصرفتون کمتر باشه.

13. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان ميشه نظرتون رو درباره كيس كولر مستر مدل HAF X بگيد خوبه بگيرم ؟
    در ضمن ايا الان اين كيس گير مياد بخواهم بخرم و اگه هست قيمتش رو هم لطف كنيد ممنون ميشم ؟
    يه سوال ديگه هم اينكه ايا اين كيس كلا فقط دو تا ورودي USB2 داره !!!؟
    Last edited by attaghi; 24-12-2010 at 12:28.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •