سلام به بچه های با حال سایت
راستش میخواستم یه مانیتور حول و حوش 150 160 بخرم ( چیکار کنیم دیگه بی پولی بد دردیه )
چشمم این مونیتور رو از برند ال جی گرفت
به نظرتون خوبه یا چیز بهتری میتونم گیر بیارم
W1952TE
سلام به بچه های با حال سایت
راستش میخواستم یه مانیتور حول و حوش 150 160 بخرم ( چیکار کنیم دیگه بی پولی بد دردیه )
چشمم این مونیتور رو از برند ال جی گرفت
به نظرتون خوبه یا چیز بهتری میتونم گیر بیارم
W1952TE
مشخصات دقیقه این مانیتورو نمیدونم ولی فکر کنم رزلوشن 1440*900باشه
پیشنهاد من
aco 2036s=165
رزولشنش 900&1600
خیلی ممنون دوست عزیز
این مشخصات مانیتور مد نظر من هستش
اندازه صفحه / Screen Size ۱۹ اينچ / Inch رزولوشن (وضوح تصوير) / Resolution ۱۴۴۰x۹۰۰ پیکسل / pixels نسبت کنتراست / Contrast Ratio ۷۰۰۰۰:۱ زمان پاسخ گویی / Response Time ۲ ميلي ثانيه / ms نرخ تازه سازی / Refresh Rate ۷۵ هرتز / Hz زاویه دید افقی / H Viewing Angle ۱۶۰ درجه / ° زاویه دید عمودی / V Viewing Angle ۱۶۰ درجه / ° تعداد رنگ ها / Number of Colors ۱۶.۷ میلیون روشنایی / Brightness ۲۵۰ کاندلا بر متر مربع / cd/m2 ورودی دی ساب / D-Sub Inputورودی دی وی آی-دی / DVI-D Input
توان در حالت روشن / On Mode Power ۳۶ وات / W توان در حالت استندبای / Stand By Power ۱ وات / W وزن / Weight ۳.۳۳ كيلوگرم / kg ابعاد با پایه / Dimensions With Stand ۴۵x۱۸.۳x۳۸ سانتي متر / cm
همینطور که میبینید زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه هستش و پورت dvi هم داره
ضمن اینکه کارت گرافیک من 9500gt هستش و فکر نکنم رزولیشن بالا زیاد به دردم بخوره
دوستان مورد دیگه ای به ذهنشون نمیرسه
من همچنان aoc پیشنهاد میکنم به دلیل رزلوشن بالاتر و 20 اینچ بودن.و 5ms که یک امتیاز منفی هست.
بالاخره خریدم مدل aoc931vwa بد نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم dvi داره هم 2ms هستش
مبارکتون باشه ...
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
راضی هستید ؟
اره تا الان که ایرادی نیدم هم سایزش مناسبه هم امکانات و هم قیمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)