تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: این اصطلاحات رو میشه توضیح بدین؟

  1. #1
    Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم
    پست ها
    1,876

    پيش فرض این اصطلاحات رو میشه توضیح بدین؟

    استریلیزه
    هموژنیزه
    پاستوریزه

    و این که چه فرقی با هم دارن...

  2. #2
    Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون
    پست ها
    4,501

    پيش فرض

    چند نوع مدل مختلف براي كشتن باكتري ها و ميكروب هاي مواد غذايي هست

  3. #3
    Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم
    پست ها
    1,876

    پيش فرض

    مرسی اما توضیحات کامل تری میخوام....

  4. #4
    آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    پست ها
    3,446

    پيش فرض

    اگر انگليسيت خوبه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  5. #5
    Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم
    پست ها
    1,876

    پيش فرض

    که متاسفانه خوب نیست...

  6. #6
    پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    2,427

    پيش فرض

    استریلیزه
    هموژنیزه
    پاستوریزه

    و این که چه فرقی با هم دارن...
    استرلیزه کردن یعنی از بین بردن هر نوع ارگانیسمی در یک ماده مانند میکروب ویروس و یا قارچها . این کار را می توان با روشهای مختلف انجام داد مانند اشعه . گرما مواد شیمیایی و یا گاز های مختلف .
    پاستوریزه یک روش مخصوص برای از بین بردن و یا کم کردن میکروبهای مواد غذایی خاص مانند لبنیات می باشد . در این روش ماده غذایی ابتدا تا یک دمای معین داغ و سپس ناگهان سرد می شود .
    هموژنیزه به معنای یکنواخت سازی می باشد . در حقیقت در موادی مانند شیر که چربیی در آن می باشد این چربی درون شیر با روشهای خاص کاملا بصورت یکنواخت در می آید به کار هموژنیزه کردن می گویند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •