استریلیزه
هموژنیزه
پاستوریزه
و این که چه فرقی با هم دارن...
استریلیزه
هموژنیزه
پاستوریزه
و این که چه فرقی با هم دارن...
چند نوع مدل مختلف براي كشتن باكتري ها و ميكروب هاي مواد غذايي هست
مرسی اما توضیحات کامل تری میخوام....
اگر انگليسيت خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که متاسفانه خوب نیست...![]()
استرلیزه کردن یعنی از بین بردن هر نوع ارگانیسمی در یک ماده مانند میکروب ویروس و یا قارچها . این کار را می توان با روشهای مختلف انجام داد مانند اشعه . گرما مواد شیمیایی و یا گاز های مختلف .
پاستوریزه یک روش مخصوص برای از بین بردن و یا کم کردن میکروبهای مواد غذایی خاص مانند لبنیات می باشد . در این روش ماده غذایی ابتدا تا یک دمای معین داغ و سپس ناگهان سرد می شود .
هموژنیزه به معنای یکنواخت سازی می باشد . در حقیقت در موادی مانند شیر که چربیی در آن می باشد این چربی درون شیر با روشهای خاص کاملا بصورت یکنواخت در می آید به کار هموژنیزه کردن می گویند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)