تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: نصب پرینترhp laserjet 1320 در ویندوز7

داره خودمونی میشه BAHAR_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض نصب پرینترhp laserjet 1320 در ویندوز7

با سلام
    ویندوز 7نصب کردم اما پرینتر hp 1320 روش نصب نمیشه.از روسی دی که میخوام نصب کنم ارور میده که از طریق ویزاردش نصب کنید.از ویزارد add printer هم که میرم اسم پرینتر اصلاً تو لیست پرینتراش نیست.have disk هم که میزنم فایلی که مربوط به ویندوز 7 باشه رو نداره (برا همه ویندوزها رو داره )فکر کنم درایورش برا ویندوز7 تعریف نشده.میخوام بدونم مشکل از قدیمی بودن درایورشه یا نه و اگه هست لطف کنید درایورش رو برام بذارین.البته پرینتر یه سیستم دیگه رو که همین مدله ولی ویندوزش xp هست رو shareکردم و روی این سیستم ( win7)نصب شد. میخوام مستقیم رو خودش نصب کنم.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

برای ویندوز 7 که درایوری پیدا نکردم ولی به احتمال زیاد درایور ویستا باید نصب بشه . ( 32 بیت )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام
    ویندوز 7نصب کردم اما پرینتر hp 1320 روش نصب نمیشه.از روسی دی که میخوام نصب کنم ارور میده که از طریق ویزاردش نصب کنید.از ویزارد add printer هم که میرم اسم پرینتر اصلاً تو لیست پرینتراش نیست.have disk هم که میزنم فایلی که مربوط به ویندوز 7 باشه رو نداره (برا همه ویندوزها رو داره )فکر کنم درایورش برا ویندوز7 تعریف نشده.میخوام بدونم مشکل از قدیمی بودن درایورشه یا نه و اگه هست لطف کنید درایورش رو برام بذارین.البته پرینتر یه سیستم دیگه رو که همین مدله ولی ویندوزش xp هست رو shareکردم و روی این سیستم ( win7)نصب شد. میخوام مستقیم رو خودش نصب کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    یه جواب درست بدهید در مورد پرینتر 1320- من تمام مراحل فوق را امتحان کردم در ویندوز 7 اما نتونستم نصبش کنم لطفاً کسی اگه راه حلی داره به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنه.
    با تشکر فراوان

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    یه جواب درست بدهید در مورد پرینتر 1320- من تمام مراحل فوق را امتحان کردم در ویندوز 7 اما نتونستم نصبش کنم لطفاً کسی اگه راه حلی داره به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنه.

با تشکر فراوان
    شما بهتره به سایت اچ بی مراجعه کنید اونجا حتا درایور 64 بیتیش هست برای سون حداقل یرای مدل من که 1020 بود داشت

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سایت پایین بصورت شکل گفته که چکاری انجام بدین برای باز کردنش از v p n استفاده کنید یک روش دیگه هم به اینصورته که روی درایور کلیک راست طبق شکل پایین عمل کنید

کد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک vista_compatibility_mode.gif  

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سایت پایین بصورت شکل گفته که چکاری انجام بدین برای باز کردنش از v p n استفاده کنید یک روش دیگه هم به اینصورته که روی درایور کلیک راست طبق شکل پایین عمل کنید

کد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام این عکس واسه چیه؟
    بعد این لینک که گزاشتین قسمت اخرش میگه پرینتر مدل HP LaserJet 2200 Series PL5 نصب کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •