با سلام خدمت همه عزیزان خوشحال می شم در مورد تفاوت های وی بی و وی بی دات نت توضیحانی داشته باشم و دیگه اینکه کدام کاربردی تره و همینطور راحتتر و سر آخر از کدام کتاب استفاده کنم که از سطح مبتدیانه به بالا توضیح روان و کارساز بده با تشکر
با سلام خدمت همه عزیزان خوشحال می شم در مورد تفاوت های وی بی و وی بی دات نت توضیحانی داشته باشم و دیگه اینکه کدام کاربردی تره و همینطور راحتتر و سر آخر از کدام کتاب استفاده کنم که از سطح مبتدیانه به بالا توضیح روان و کارساز بده با تشکر
خوب اینکه معلومه vb.net هم پیشرفته تر هست و هم کاربردی تر ولی vb هم نسبت به سال تولیدش کارایی خودش رو داره.وبه نظر من اگه تازه میخوای شروع به کار کنی از vb شروع کن و بعد که باش کامل آشنا شدی برو سراغ vb.net و برای کار با vb بهترین مرجع کتابهای هنرستانی هست چون از ابتدا شروع میکنه.![]()
سلام
VB.Net چیز عجیب و غریبی نیست.
کل مجموعه نرم افزار توسعه و برنامه نویسی معروف مایکروسافت با نام Visual Studio از سال 2002 از پلتفرم COM به پلتفرم جدید مایکروسافت CLR منتقل شد و نسخه نهایی مجموعه Visual Studio 7 با نام دیگر Visual Studio.Net 2003 عرضه شد.
VS6 در سال 1998 و برای Win98 عرضه شد و شامل VB6 بود.
VS7 در سال 2003 و برای WinXP عرضه شد و شامل VB7 بود.
به علت تغییر پلتفرم پایه VB6 از COM به CLR نسخه VB7 با نام جدید VB.Net 2003 منتشر شد.
مثلاً الان هم هنوز و به وضوح در منابع انلاین مایکروسافت به کرات از VB.Net2008 با نام VB9 نام برده شده.
نسخه نهایی جاری VB نسخه VB10 است و نسخه نهایی VB.Net هم نسخه 2010 است و VB10=VB.Net2010 !
=====
در نهایت هم برخلاف دوست عزیز قبلیمان در هیچ شرایطی و به هیچ دلیلی کار کردن با نسخه های قبلی و گذشته VB (و همچینین هر زبان برنامه نویسی دیگری را) پیشنهاد نمیکنم.
درست به همان دلیل که الآن نمیروید Photoshop6 را به جای PhotoshopCS5 و Win98 را بجای Win7 یادبگیرید..
دلایل را هم مفصل تر در پست زیر تشریح کرده ام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VB10 هم تا روزی ارزشمند است که VB11 عرضه نشده!
موفق باشید.
با تشکر از -H2- و مطالب پست معرفی کرده اش اما خب بلاخره یه کتابی منبعی که هم روان باشه وهم از ابتدا شروع کنه رو چی معرفی می کنید
سلام
>>>کتاب فارسی
عنوان: راهنمای جامع برنامه نویسان Visual Basic.Net (با CD)
نویسنده: هاروی و پل دیتل
مترجم: بهرام پاشایی
انتشارات: نشر اتحاد
سال چاپ: 1387
شابک: 964-5602-65-3
صفحات: 1200
>>>تاپیک آموزشی و PDF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ههههههههههززززززززززززززز ززارو 200 صفحه بابا تو رو خدا بیا پایین من هنوز شروع نکردم
دوست عزیز به هر حال اگه میخوای برنامه نویس بشی باید سختی هاش رو هم تحمل کنی.و حرفهای جناب _h2_ کاملا درسته ولی به نظر من شما که حالا میخوای شروع کنی بهترین چیز همون vb6 هست و بهترین مرجع هم همون کتابهایی هست که تو هنرستانها تدریس میشه.
ولی هرکدوم سختی خودش رو داره و باید زحمت بکشی.موفق باشی
به نظر من هم شما باید از vb6 شروع کنید ولی به نظرم کتاب آموزش ویژوال بیسیک NET 2003. هم برای شروع کتاب خوبی باشه
اگه توی اینتر نت هم سرچ بکنی میتونی مقالاتی درباره vb.net گیر بیاری که از پایه شروع کردن
موفق باشی دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)