سلام عزیزان.من 450 مایمه.می خواستم گوشی بخرم بعد ipod 32GB 4 را دیدم.من کارم فیلم،موسیقی ،گیم،و حدامکان برنامه نویسیه.کدوم گوشی یا Ipod بازی هیچ گوشی هم به iosها نمیرسه
سلام عزیزان.من 450 مایمه.می خواستم گوشی بخرم بعد ipod 32GB 4 را دیدم.من کارم فیلم،موسیقی ،گیم،و حدامکان برنامه نویسیه.کدوم گوشی یا Ipod بازی هیچ گوشی هم به iosها نمیرسه
دست رو بهترین گزینه گزاشتی
حالا 100 بزارم روش چی؟
Ipod منم دارم بگیر مثلش تو دنیا نیست
میتونی دو دستگاه حمل کنی با خودت همیشه ؟! مشکلی که نداری با این مساله ؟ معمولا پسرا نمیتونن این کار رو درست انجام بدن و آیپاد واسشون اضافی میاد بعضی وقتا و میزارنش خونه و این اتفاق به تدریج بیشتر میشه (خوش به حال دخترا که همیشه یه کیف همراهشونه ! سه تا وسیله هم میتونن همراه داشته باشن ! من دختر بودم یه iPad میزاشتم توو کیفم با یه Galaxy S ! که همیشه هم مک کنارم باشه هم اندروید ! به به)
دوست عزیز به نظر من اگه با حمل همیشگی دو دستگاه مشکلی نداری آیپاد گزینه ی خوبیه برا خرید (یکی که آیپاد داشت گفت وقتی رفتی مهمونی آیپاد رو در میاری میپرسن " این چیه ؟ گوشیه ؟ " میگی " نه , آیپاد ه " بعد میگن "به چه دردی میخوره ؟ " اونوقت آدم میمونه ! )
100 تومن بزاری روش ؟ یعنی 550 ؟ 580 بده یه Galaxy S بگیر به نظر من , بهترین گوشی اندرویدی بازار , بازی رو شاید مک در حال حاضر طبق تعداد بازی 2 برابر اندروید گیم داره ولی وقتی اندروید 12000 تا گیم داره بعد آیفون 25000 تا مثلا چه فرقی میکنه ؟ مگه میتونیم 12000 تا رو یک پنجمش رو اصلا بازی کنیم؟ اونم تازه وقتی که بازی های مهم و با گرافیکش برا هر دو میاد تقریبا و رشدی که اندروید داره سال اواخر سال دیگه رسیده به مک داره ازش جلو میزنه هرچند به نظر من اهمیتی نداره بنا به دلیلی که گفتم . از لحاظ موسیقی هم Galaxy S و آیپاد دقیقا برابرا و هیچ برتری نسبت به هم ندارن . میمونه فیلم دیدن که اونم اگه یه فیلم رو رو هر دو نیگاه کنید میبینید که لذت فیلم دیدن رو گلکسی به مراتب بیشتر از آیپاد هستش به خاطر صفحه نمایش بزرگتر Galaxy S .حالا 100 بزارم روش چی؟
توو سه تا چیزی که شما فرمودید توو یکیش Galaxy برتری داره ,توو یکی برابرن , توو یکی آیپاد . اون برتری آیپاد رو هم گفتم که چجوریه .
من بودم بین انتخاب بین آیپاد و گلکسی اس , مطمعنا گلکسی اس رو برمیداشتم , حالا اینا گذشته از مقایسه دوربین دو دستگاه و گوشی بودن یا نبودن دستگاه و مسائل دیگه ست
Last edited by Atropates; 20-12-2010 at 02:54.
مطمئنی galaxy s الان 580 هست ؟
آره دوست عزیز , مطمعنممطمئنی galaxy s الان 580 هست ؟
حتی از فروشنده ی اینترنتی هم با این قیمت سراغ دارم
Last edited by Atropates; 20-12-2010 at 04:20.
به نظره من ایپاد میتونه گزینه ی خوبی باشه ولی هر چی هم خوب باشه جای تلفن همراه را نمیگیره و نظره من اینه که یک تلفن همراب با امکانات بالا بهتر میتونه باشه....الان اکثر گوشی ها امکانات مولتی مدیای خوبی دارن
به نظره من شما میتونید یک اندرویید خوب مثل دیزایر بگیرین
از همتون ممنون.من اصلا اهل آندروید نیستم.نمیدونم چرا اما حال نمی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)