تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: افزایش cpu usage با refresh کردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 افزایش cpu usage با refresh کردن

من ویندوز 7 ultimate روی لپ تاپم نصب کردم. 4 5 ماهی شده مشکلی هم نداشتم باهاش.
    ولی جدیدا یه مشکل بزرگ بوجود آمده. cpu usage همین طوری بدون اینکه نرافزاری باز باشه روی 40-50 % رفته. اگرم روی دسکتاپ ریفرش بزنم 25 درصد بهش اضافه میشه. یعنی اگر 2-3 بار ریفرش بزنم cpu میره روی 100% دیگه هم پایین نمیاد. مشکلم چیه ؟
    مشخصات سیستم :
    dell inspiron n5010
    ram 4g
    cpu core i3 2.27ghz

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ببینید کدوم پروسه انقدر سیستم رو اشغال میکنه.
    برای این کار در Task Manager بدنبال پروسه بگردید.

همچنین ممکنه ویروس داشته باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اونو چک کرده بودم ولی مشکل اینجاست که explorer.exe پروسش زیاد میشه. نمی دونم چیکارش کنم. آنتی ویروس هم nod32 اینترنت سکیوریتی آپدیت دارم ولی هیچی پیدا نمیکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

NOD32 که اینترنت سیکوریتی نداره؟ اگر منظورتون اینه که اینترنت سیکوریتی هم نصبه پاکش کنید و فقط از یک محصول امنیتی استفاده کنید.

به این توجه کنید:
    اگر بازیهاتون رو توی پوشه ی Game مخصوص ویندوز نگه داری میکنید پس سیستم رو ریستارت کنید و بدون باز کردن هر پوشه ای به Task Manager برین و ببینید Explorer.exe در چه حاله. اگر نرمال بود و خبری نبود اونوقت پوشه ی Game ویندوز رو باز کنید و ببینید وضعیت چطور میشه؟
    اگر بالا رفت و دیگه پایین نیومد شما هم مثل چدین نفری هستید که پوشه ی Gameتون مشکل داره و بهتره دیگه ازش استفاده نکنید و برای بازیهاتون یک پوشه ی دلخواه دیگر ایجاد کنید.

اگر مشکل این نبود باز بگین تا بیشتر راهنمایی کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عذر می خوام منظورم smart security بود. eset smart security 4 . فقط همینو دارم.
    نه من سیستم رو روشن که می کنم قبل هر کاری چک میکنم روی حدود 30 درصده پروسه explorer.exe . تا وقتی رفرش نزنم رو همینقدر میمونه. ولی با هر رفرش 25 درصد میاد روی پروسه explorer.exe . دیگه پایین هم نمیاد. مگر اینکه مثلا end process بزنم از توی task manager و باز دوباره از توی new task یک explorer.exe جدید باز کنم که اونموقع هم دوباره همه چی میشه مثل اول: پروسه روی 30 درصد و هر رفرش 25 درصد اضافه شدن ....

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

اول مطمئن بشید که ویروس ندارید.
    بعدش با یک برنامه مثل ESET SysInspector از وضعیت سیستم (در حالت اضافه بار) یک صورت وضعیت بگیرید که این وضعیت باید بررسی بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •