سلام
آقا اين بابيلون هشت و خورده ايي رو سون 64 بيتي و 32 بيتي چرا درست كار نميكنه
يعني من وقتي ميخوام يه لغت رو ترجمه كنه نميتونه OCR كنه و چرت و پرت مينويسه جاي لغت مورد نظر
بايد چه كارش كرد
سلام
آقا اين بابيلون هشت و خورده ايي رو سون 64 بيتي و 32 بيتي چرا درست كار نميكنه
يعني من وقتي ميخوام يه لغت رو ترجمه كنه نميتونه OCR كنه و چرت و پرت مينويسه جاي لغت مورد نظر
بايد چه كارش كرد
آقا يه نفر يه كمكي بكنه ديگه آنيستالميكنم نميشه هر كاري كردم نشد برا شماهام همينطوريه
متاسفانه کلا babylon با word 2010 هم مشکل داره و منوی راست کلیک word رو خراب میکنه
دوست عزیز من تازه عضو شدم و با بابیلون هشت ویندوز سون من هم مشکل داشت و کلا بابیلون هشت رو بی خیال شدم و بابیلون هفت رو نصب کردم که فرق چندان زیادی با هشت نداره و به علاوه بیش از پنج شش بار هشت رو نصب کردم اما اکسپایر expire شد و رفتم سراغ بابیلون هفت و هیچ مشکلی باش ندارم. به خوبی حتی در موقع اتصال به اینترنت ازش میتونم استفاده کنم.پیشنهاد من اینه که بابیلون هفت رو اگه دارید از همون استفاده کنید .
دوست عزیز من ورژن babylon 8.0.5(r2) l رو استفاده میکنم همراه با کرک جدید.نه مشکل دیتکت داره ونه اکسپایر توی اینترنت(البته تا الان!)
بابیلون:
کرکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdi_halla; 24-12-2010 at 12:48.
آقا كرك مهدي خيلي عاليه پيشنهاد ميكنم دانلود كنين
روي ورژن منم كار كرد
من تازه منوجه شدم كه
بابيلون با سون 64 بيتي مشكل داره و نميتونه OCR رو درست انجام بده و حروف رو تشخيص بده
كاريش ميشه كرد
درسته منم نسخه جدیدش رو که گرفتم همینجوری بود وتشخیص متنش کار نمیکرد مجبور شدم نسخه 8.0.5 (r2) رو نصب کنم و ok شد.
Last edited by mehdi_halla; 28-12-2010 at 18:45.
نه آقا با اينم جواب نميده كلا مثل اينكه بابيلون با سون 64 مشكل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)