سلام/من این نرم افزار (Prophecy Master) یا یه چیزی شبیه اینو میخوام که بتونم چهره خودم رو با زدن یه کلیک 20سال پیرتر کنم!خیلی ممنون!
![]()
سلام/من این نرم افزار (Prophecy Master) یا یه چیزی شبیه اینو میخوام که بتونم چهره خودم رو با زدن یه کلیک 20سال پیرتر کنم!خیلی ممنون!
![]()
پسورد فایل: www.----------.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حامد جان برنامه رو دانلود کردم ولی کدهای رجیسترش غلطه!
در ضمن فایل کرکش هم اجرا نمیشه(فک کنم به خاطر ویندوز هفته)!
لطف کن username و password درستشو واسم جور کن، دمت قیژ!![]()
من خودم دانلود نکردم فقط لینکش رو داشتم
برای یوزر نیم و پسورد از انجمن درخواست کرک و سریال بهره بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو سایت ---------- تو نظرات نوشته شده بود برای کرک کردن باید ... :
باید ابتدا فایل ProphecyMaster.dll را در محل نصب نرم افزار کپی کنید و سپس از هر یوزر و پسوورد دلخواهی که دوست داشتید استفاده کنید.
منم اینکار رو کردم ولی فایل ProphecyMaster.dll ویروس داره و تو محل نصب کپی نمیشه!رفتم تو سایت ---------- تو نظرات نوشته شده بود برای کرک کردن باید ... :
باید ابتدا فایل ProphecyMaster.dll را در محل نصب نرم افزار کپی کنید و سپس از هر یوزر و پسوورد دلخواهی که دوست داشتید استفاده کنید.
در ضمن وقتی آنتی ویروسم بالا میاد گزینه no action روهم میزنم و کپی میکنم ولی بازم وقتی یوزر و پس وارد میکنم رجیستر نمیشه!
به نظرتون چیکار کنم؟![]()
من که با این کار کرک کردم و دیگه ازم سریال نخواست !!
سلام/اگه امکانش هست این فایل ProphecyMaster.dll رو برام یه جا آپلود کن دانلود کنم ببینم درست میشه یا نه! دمت قیژ!من که با این کار کرک کردم و دیگه ازم سریال نخواست !!![]()
آپلود شد :
( منو یک قیافه ای نشون داد که تا 20 سال دیگه از زندگی نا امید شدم !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
جالبه !! من رجیستر کردم دیگه هنگامی که برنامه رو باز می کنم ازم سریال نمی خواد :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)