تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: صفحه آبی موقع بوت xp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض صفحه آبی موقع بوت xp

درود
    من 3 تا هارد دارم
    یکی 160 گیگ که توی درایو c این هارد ویندوز xp و توی درایو f این هارد ویندوز 7 را دارم
    یکی دیگه هاردم 500 گیگ و اون یکی 1 ترا
    من وقتی جدیدا فقط با هارد 160 گیگ که دو تا ویندوزام توشه کامپیوتر رو روشن می کنم 2 تا ویندوزام بدون مشکل میان بالا
    ولی وقتی یکی از 2 تا هارد 500 و 1 ترا یا دو تا رو همراه 160 گیگی وصل میکنم ، ویندوز سون مشکلی نداره میاد بالا. ولی ویندوز xp همگام بوت صفحه آبی میاد و به یه چشم بهم زدن سیستم ریسیت میشه
    قبلا اینطوری نبود
    دوستان گرامی چکار کنم؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من منتظر جواب هستم

در آغاز فعالیت raminsat1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران فرجام

پيش فرض حل مشکل

درود
    من 3 تا هارد دارم
    یکی 160 گیگ که توی درایو c این هارد ویندوز xp و توی درایو f این هارد ویندوز 7 را دارم
    یکی دیگه هاردم 500 گیگ و اون یکی 1 ترا
    من وقتی جدیدا فقط با هارد 160 گیگ که دو تا ویندوزام توشه کامپیوتر رو روشن می کنم 2 تا ویندوزام بدون مشکل میان بالا
    ولی وقتی یکی از 2 تا هارد 500 و 1 ترا یا دو تا رو همراه 160 گیگی وصل میکنم ، ویندوز سون مشکلی نداره میاد بالا. ولی ویندوز xp همگام بوت صفحه آبی میاد و به یه چشم بهم زدن سیستم ریسیت میشه
    قبلا اینطوری نبود
    دوستان گرامی چکار کنم؟
    با سپاس
    با سلام به شما کاربر گرامی بنده هم سوالی در این سایت مطرح کردم ولی کسی جواب بنده را نداد
    گفتم به شما کمک کنم
    من فکر میکنم اون صفحه آبی که حاوی نوشته هایی است و برای شما نمایش داده میشه و بعد از یک چشم بهم زدن میرود مربوط به مشکل در اجرای ویندوز شما یا اینکه سی پی یو شما قادر به اجرای پردازشی برای اجرای ویندوز نیست که این مشکل به وجود میاد
    حالا شما وقتی که هارد های دیگرتون رو می خواهید وصل کنید جامپر پشت هارد را بر روی slave بگذارید و آن را به کابل وصل کنید و در هنگام بالا آمدن کامپیوتر به منوی بوت بروید با زدن پشت سر هم دکمه delete از صفحه کلید
    و به قسمت بوت هارد دیسک بروید و اولین بوت هارد را که ویندوز میخواهید از روی آن اجرا شود را انتخاب کنید تا اولین هارد برای اجرا شدن انتخاب شود
    امیدوارم مشکلتان حل شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •