سلام دوستان
![]()
از نظر علمي و پزشكي , آيا ميشه كاري كرد كه يك انسان جوان , هميشه جوان بمانه و هرگز نميره ؟؟؟
با تشكر از وقتتون
سلام دوستان
![]()
از نظر علمي و پزشكي , آيا ميشه كاري كرد كه يك انسان جوان , هميشه جوان بمانه و هرگز نميره ؟؟؟
با تشكر از وقتتون
خیر.......
100% ميشه اما علم هنوز راهشو نتونسته پيدا كنه يه روز مياد كه راهش پيدا ميشهاز نظر علمي و پزشكي , آيا ميشه كاري كرد كه يك انسان جوان , هميشه جوان بمانه و هرگز نميره ؟؟؟
ظاهر رو که خیلی خوب میشه با کشیدن پوست و بوتاکس کردن و عملهای جراحی جوانتر نشان داد..
تو برنامه manoto+ یه هنرپیشه آمریکایی استرالیایی تبار ...رو نشون میداد این خانم 75 سالش بود از نظر من انگار 40 سال
داشت پوست کشیده براق خوشگل...
و اینکه خوب همه میدونیم با خوردن هر خوراکی که حاوی آنتی اکسیدان باشه به سلامت سلولهای بدن در مقابل رادیکالهای آزاد
کمک میکنه و از بین رفتن سلولها رو به تعویق میندازه مثل چای سبز ..شکلات درصد بالا ...آب میوها بخوصوص آب زغال اخته
اینو آزاده نامداری میگفت آب زغال اخته راز جوانی ...میگفت خیلی آنتی اکسیدان داره
الان من 25 سالمه سنی ازم گذشته اما همه فک میکنن 17 یا 18 سالمه!!!!
جیک جیک!!!![]()
اين يكي رو من كاملا تاييد ميكنم البته رو 12 سال نظرم هستالان من 25 سالمه سنی ازم گذشته اما همه فک میکنن 17 یا 18 سالمه!!!!![]()
جیک جیک!!!
سلام و تشکر از حضورتون
چرا ؟؟؟؟؟
![]()
ممکنه کسی پستهای شما رو دیده باشه و از این اظهار نظر حیرت کنه ولی من در عجب نیستم که شما حتی از اصول اولیه غافل باشی.
خوب برادر پس این چیه: کل نفس ذائقه الموت
منظورم از لحاظ جسمي بود بحث ابدي بودن روح كه يه چيز جداستممکنه کسی پستهای شما رو دیده باشه و از این اظهار نظر حیرت کنه ولی من در عجب نیستم که شما حتی از اصول اولیه غافل باشی.
خوب برادر پس این چیه: کل نفس ذائقه الموت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)