من مودم معمولی Adsl دارم و میخوام یک مودم usb wireless بگیرم تا با وایرلس کانکت بشم . حالا usb wireless میتونه روتر باشه؟تا چند متر جواب میده؟ من که مودم معمولی دارم به صرفه تره برام اگه بشه جای مودم wireless از usb wireless استفاده کنم.
![]()
من مودم معمولی Adsl دارم و میخوام یک مودم usb wireless بگیرم تا با وایرلس کانکت بشم . حالا usb wireless میتونه روتر باشه؟تا چند متر جواب میده؟ من که مودم معمولی دارم به صرفه تره برام اگه بشه جای مودم wireless از usb wireless استفاده کنم.
![]()
تا جايي كه من ميدونم اون usb wireless ها فقط گيرنده هستند (مثل چيزي كه خودم دارم.) و شما اگر ميخوايد ازشون استفاده كنيد حتماً بايد يك مودم وايرلس هم داشته باشيد.
با مودم معمولي نميتونيد.
شما وقتی وصل میشید به اینترنت ارسال و دریافت داریدپس چطوری نمیتونه بفرسته؟
![]()
ببينيد شما وقتي وصل ميشيد، از طريق روتري كه به اينترنت وصل شده امواج رو دريافت ميكنيد و وصل ميشيد.، تبادل اطلاعاتتون هم از طريق همون ارتباط ايجاد شده و با اينترنت هست.
اما خود اون دستگاه گيرنده نميتونه مستقيم به اينترنت وصل بشه، در واقع بايد يه سيگنالي از اينترنت دور و ورش باشه كه اون رو بگيره و به اينترنت وصل بشه. اين كار، وظيفه روتري هست كه بتونه اينترنت شما رو تبديل به امواج قابل دريافت براي گيرنده بكنه.
اين گيرنده ها مثلاً توي همه لپ تاپ ها وجود داره، اگر دقت كنيد همشون ميتونند به جاهايي كه WIFI دارند وصل بشند، اما خودشون امكان اتصال مستقيم رو ندارند.
اميدوارم منظور رو رسونده باشم. شايد باقي دوستان بيشتر بتونند كمك كنند.
توی یکی از تایپک ها نوشته بود که از usb wireless + مودم Adsl استفاده کرده و با موبایلش میتونه کانکت بشه به نت
شما اگه مودم adsl رو وصل کنید به لپتاپ میتونید اینترنت رو از طریق وایرلس share کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)