تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سوال در مورد usb wireless

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

14 سوال در مورد usb wireless

من مودم معمولی Adsl دارم و میخوام یک مودم usb wireless بگیرم تا با وایرلس کانکت بشم . حالا usb wireless میتونه روتر باشه؟ تا چند متر جواب میده؟ من که مودم معمولی دارم به صرفه تره برام اگه بشه جای مودم wireless از usb wireless استفاده کنم.

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا جايي كه من ميدونم اون usb wireless ها فقط گيرنده هستند (مثل چيزي كه خودم دارم.) و شما اگر ميخوايد ازشون استفاده كنيد حتماً بايد يك مودم وايرلس هم داشته باشيد.
    با مودم معمولي نميتونيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تا جايي كه من ميدونم اون usb wireless ها فقط گيرنده هستند (مثل چيزي كه خودم دارم.) و شما اگر ميخوايد ازشون استفاده كنيد حتماً بايد يك مودم وايرلس هم داشته باشيد.
    با مودم معمولي نميتونيد.
    شما وقتی وصل میشید به اینترنت ارسال و دریافت دارید پس چطوری نمیتونه بفرسته؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما وقتی وصل میشید به اینترنت ارسال و دریافت دارید پس چطوری نمیتونه بفرسته؟
    ببينيد شما وقتي وصل ميشيد، از طريق روتري كه به اينترنت وصل شده امواج رو دريافت ميكنيد و وصل ميشيد.، تبادل اطلاعاتتون هم از طريق همون ارتباط ايجاد شده و با اينترنت هست.
    اما خود اون دستگاه گيرنده نميتونه مستقيم به اينترنت وصل بشه، در واقع بايد يه سيگنالي از اينترنت دور و ورش باشه كه اون رو بگيره و به اينترنت وصل بشه. اين كار، وظيفه روتري هست كه بتونه اينترنت شما رو تبديل به امواج قابل دريافت براي گيرنده بكنه.

اين گيرنده ها مثلاً توي همه لپ تاپ ها وجود داره، اگر دقت كنيد همشون ميتونند به جاهايي كه WIFI دارند وصل بشند، اما خودشون امكان اتصال مستقيم رو ندارند.
    اميدوارم منظور رو رسونده باشم. شايد باقي دوستان بيشتر بتونند كمك كنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

توی یکی از تایپک ها نوشته بود که از usb wireless + مودم Adsl استفاده کرده و با موبایلش میتونه کانکت بشه به نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببينيد شما وقتي وصل ميشيد، از طريق روتري كه به اينترنت وصل شده امواج رو دريافت ميكنيد و وصل ميشيد.، تبادل اطلاعاتتون هم از طريق همون ارتباط ايجاد شده و با اينترنت هست.
    اما خود اون دستگاه گيرنده نميتونه مستقيم به اينترنت وصل بشه، در واقع بايد يه سيگنالي از اينترنت دور و ورش باشه كه اون رو بگيره و به اينترنت وصل بشه. اين كار، وظيفه روتري هست كه بتونه اينترنت شما رو تبديل به امواج قابل دريافت براي گيرنده بكنه.

اين گيرنده ها مثلاً توي همه لپ تاپ ها وجود داره، اگر دقت كنيد همشون ميتونند به جاهايي كه WIFI دارند وصل بشند، اما خودشون امكان اتصال مستقيم رو ندارند.
    اميدوارم منظور رو رسونده باشم. شايد باقي دوستان بيشتر بتونند كمك كنند.
    شما اگه مودم adsl رو وصل کنید به لپتاپ میتونید اینترنت رو از طریق وایرلس share کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •