تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: چه فروشگاه اینترنتی بزنم بهتره ؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 چه فروشگاه اینترنتی بزنم بهتره ؟

سلام دوستان من میخوام یک سایت بزنم و فروشگاه اینترنتی راه بندازم میخواستم بدونم که من در این فروشگاه از چه محصولاتی استفاده کنم فروشش بهتره و من از کار خودم پشیمون نمیشمو بتونم ادامه بدم .

بعدشم میخواستم بدونم که چقدر طول میکشه تا یک فروشگاه اینترنتی بگیره کار خودش رو و طریقه ی تبلیغم چطور باشه بهتره ؟

ممنون میشم کسیایی که حرفه ای هستند راهنمایی جامع بکنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه neyrizboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    نی ریز

پيش فرض

بستگی داره چقدر سرمایه اولیه داشته باشی !

اگه زیاد نداری بهترین کار فروش دی وی دی فیلم هست. چون محصولات دیگه فروش آنچنانی ندارند.

اگه هم که پول خوبی داری بزن تو کار فروش سخت افزار. مثلا همین مودم جی پی اس که با سیم کارت کار می کنه.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان بازار این کار اشباع شده و توصیه نمیشه
    مگه اینکه امکانات جدید و راحت تری ارائه بدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    yazd

پيش فرض

بستگی داره چقدر سرمایه اولیه داشته باشی !

اگه زیاد نداری بهترین کار فروش دی وی دی فیلم هست. چون محصولات دیگه فروش آنچنانی ندارند.

اگه هم که پول خوبی داری بزن تو کار فروش سخت افزار. مثلا همین مودم جی پی اس که با سیم کارت کار می کنه.
    فروشگاه در كلوب دات كام به نظر من بهتر است هم ميتواني خريد كني هم فروشگاه بزني آدرس سايت هم اين است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دور فیلم و سریال رو خط بکش.محصولات اموزشی و بازی و مستند بفروش .اگر سرمایه داری همین کاری که دوستمون اون بالا گفت.برای تبلیغ هم توی سایتهای اگهی رایگان مثل پیامسرا و نیازمندیها و نیازمرکزی و... میتونی تبلیغ رایگان بدی یا تبلیغ پولی.اگر هم بتونی سایتی که بازدید کننده داره رو بخری و قسمت فروشگاهش رو راه اندازی کنی که خیلی خوبه.یک فروشگاه ساز خوب هم روی سایتت بذار مثل وردپرس که کار باهاش راحته.تمرکزت رو روی یک محصول نذار(من تمرکزم روی سریال بود الانم که سریالها رو حذف کردم...)هر محصولی که بذاری بالاخره خواهان داره

6. 2 کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

میدونی الان بازار چی روبه راهه؟؟ تجهیزات ماهواره ای خیلی فروش داره مخصوصا اینترنتیش البته خیلی سخته و درصورتی که به این کار وارد هستی خوبه

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دیدم که سایت های فیلم و سریال رو فیلتر میکنن
    اگر کار سی دی و دی وی دی بزنم و تقریبا هم بازدیدم مناسب باشه حدودی در آمدش در ماه چقدر میتونه باشه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظرم فروشگاه کتاب بزنی بد نباشه !!

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میدونی الان بازار چی روبه راهه؟؟ تجهیزات ماهواره ای خیلی فروش داره مخصوصا اینترنتیش البته خیلی سخته و درصورتی که به این کار وارد هستی خوبه
    برای محصولات ماهواره ای کافیه یک بار یکی زیرابش رو بزنه

من دیدم که سایت های فیلم و سریال رو فیلتر میکنن
    اگر کار سی دی و دی وی دی بزنم و تقریبا هم بازدیدم مناسب باشه حدودی در آمدش در ماه چقدر میتونه باشه ؟
    در مورد فیلتر سایت فیلم و سریال بستگی به رنکت داره و کلمات کلیدی که تو سایتت استفاده کردی.بیشتر سایت هایی که تو جستجوی گوگل اول هستند رو میزنند اگر بخواهند همه رو بزنند میدونید درامد اداره پست چقدر پایین میاد؟؟روی بازدید زیاد نمیشه حساب کرد.باید دید چند نفرشون خریدار هستند مثلا میگن از هر 100 نفر شاید یک نفر خریدار باشه.

به نظرم فروشگاه کتاب بزنی بد نباشه !!
    برای سایت کتاب فکر نکنم چون تا سایتهایی مثل ادینه بوک و... هستند خیلی امکانش کمه که پا بگیره باید کتاب رو زیر قیمت از چاپخانه بگیره و روی احتمال تمام شدن کتاب حساب کرد تعداد زیادی محصول میخواهد و ...به نظرم نمیگیره

همون روی سی دی کار کنی بهتره من دوستم بود محصولات گرافیکی و مستند میفروخت از من که 111 عنوان سریال داشتم فروشش بیشتر بود من ماهی حدود 150-200 (قیمتم پایین بود)فروش داشتم ولی اون زیر ا تومن نبود هر دفعه که میومد بسته هاش رو تحویل بده با دست پر میومد قیمت ها رو نگاه میکردی بین 20 تا 60 تومن بود

11. 2 کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

فروشگاه CD KEY بازی های اورجینال

سودش زیاد نیست اما دست خیلی کمه + با ریلیز بازی های جدید ملت برای آنلاین بازی کردن و ... نیاز به cd key دارن

13. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •