سلام
دوستان می خواهم وایرلس لپ تاپ را راه اندازی کنم و از اینترنت ADSL استفاده کنم،ولی من هیچ آشنایی با
ویندوز سون ندارم،اگر که میشه کسی راهنمایی کامل این کار را برام اینجا قرار بده،خیلی خیلی نیاز دارم،ممنون.
بای
سلام
دوستان می خواهم وایرلس لپ تاپ را راه اندازی کنم و از اینترنت ADSL استفاده کنم،ولی من هیچ آشنایی با
ویندوز سون ندارم،اگر که میشه کسی راهنمایی کامل این کار را برام اینجا قرار بده،خیلی خیلی نیاز دارم،ممنون.
بای
دوست عزیز داخل دیوایس منیجر نصب شده؟
اگه وایرلس نصب باشه با زدن كلید اف-2 و یا اف ان و اف-2 با هم وایرلس روشن میشه و اتوماتیك میگرده واسه یافتن شبكه های وایرلس و وصل میشه
سلام
منظورتون از دیوایس منیجر چیه؟درایور وایرلس را که نصب کردم،به نظر شما تنظیمات خاصی نداره؟برای ای پی؟چیزی؟
ممنون.
بای.
نه مشكل شما با آی پی نیست.
شما ممكنه كارت وایرلس نوت بوكتون نصب نشده باشه.
داخل استارت منو بزن device داخل فیلد سرچ
از لیستی كه میاره ببین device manager
رو باز كن
داخل
network adapters
برو ببین وایرلس نصب شده؟
سلام
آقا حمید وایرلس نصب هستش،با زدن دکمه F2 که شکل آنتن روش هست هم تغییری ایجاد نشد و کاری نکرد،ممنون میشم
یک اموزش جامع و کامل قرار بدهید.
بای
Last edited by ehsan30; 19-12-2010 at 19:15.
اقا برای من هم یکی توضیح بده ... برای من وقتی اون دکمه وایرلس رو می زنی ضربدر کناریش میره کنار ... ولی چیزی رو نمی شناسه
سلام
پس چی شد؟کسی،جوابی،راه حلی چیزی نداره؟ممنون.
بای
سلام
دارم میخواستم بدونم چطور با یک لب تاپ دیگه در ویندوز 7 بدون سیم شبکه کرد؟؟؟؟
در صورتی هر دوتا لب تاپ مجهز به این سیستم باشند
من هرچی امتحان کردم با یک لب تاپ همین مارک نشد!!!!
wireless 1397wlan نصب
راستی ip چطوری باید بدست اورد؟؟
با تشکر از شما بهم کمک کنید.
منظورم در dell1520
]چرا جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟
دوستان مشكلات وایرلس به طور كلی سه دسته اند:
1-مشكل با درایور وایرلس:
با دریافت اخرین نسخه درایور حل میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-مشكل در گذاشتن پروفایل انرژی روی Power Saver كه موجب میشه سیگنال وایرلس ضعیف بشه واسه همین بذارین روی Normal
3-اگه شبكه می بینه وصل نمیشه روی گزینه Truobleshoot كلیك كنید تا ویندوز خودش ایراد را پیدا كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)