سلام دوستان میخواستم بپرسم بین کارتهای GTX 460 و GTS 450 چه فرقی هست و آیا GTX 460 خیلی از GTS 450 قویتره یعنی میخوام دیگه 5 سال به کارتم دست نزنم در ضمن کدوم برندا تو NVIDIA بهتره از هر نظر؟ ممنون
سلام دوستان میخواستم بپرسم بین کارتهای GTX 460 و GTS 450 چه فرقی هست و آیا GTX 460 خیلی از GTS 450 قویتره یعنی میخوام دیگه 5 سال به کارتم دست نزنم در ضمن کدوم برندا تو NVIDIA بهتره از هر نظر؟ ممنون
بودجت چقدره ؟! بدون شک 460 خیلی بهتره !
شما اگر میخوای 5 سال ارتقا ندی پس بودجتو بیشتر کن و 2تا 460 بنداز یا 1 دونه 6870
460 بهتره و من اونو با توجه به این که قصد ارتقا ندارید ترجیح میدم ...
برای گرافیک بودجم 200 هست توبرند ها هم GIGABYTE خوبه یا Gainward ؟ بعدشم شما میگین یعنی 450 GTS بده من میخوام فرقاشو بدونم تو قدرت که 460 GTX چقدر از 450 GTS بیشتره؟ امیدوارم منظورمو فهمیده باشیدممنون؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب سایتی بود دستت درد نکنه داوود من میخواستم نظر شما رو بدونم نظر شما چیه؟
لطفا کمک کنید من به کمک شما احتیاج دارم کدوم به صرفه تره gtx 460 یا gts 450 در ضمن کدوم برند بهتره GIGA Gainward XFX ........ بعدشم من دیگه 5 سال مثال گفتم منظئرم اینه که بازی های روز رو با کیفیت خوب بازی کنم ممنون
Last edited by pdpdpd; 12-12-2010 at 23:12.
ایول بابا نه به اون موقعی که یه جور جواب میدین انگار داریم چت میکنیم!!!! نه به الان که هیکی جواب نمیده !!!!!!
لطفا کمک کنید من به کمک شما احتیاج دارم کدوم به صرفه تره gtx 460 یا gts 450 در ضمن کدوم برند بهتره GIGA Gainward XFX ........ بعدشم من دیگه 5 سال مثال گفتم منظورم اینه که بازی های روز رو با کیفیت خوب بازی کنم بیشتر از 200 نمیخوام رو کارت خرج بزارم ممنون
کلا این چند روزه انجمن کمی غیر فعال شده ... نمیدونم چرا ؟؟؟ایول بابا نه به اون موقعی که یه جور جواب میدین انگار داریم چت میکنیم!!!! نه به الان که هیکی جواب نمیده !!!!!!
من به شما GTX 460 768mb رو پیشنهاد میکنم ... حدود 230 باید پیدا بشه ... به نظرم ارزش داره روی پولتون یه 20.30 تومن بیشتر بزارید ...لطفا کمک کنید من به کمک شما احتیاج دارم کدوم به صرفه تره gtx 460 یا gts 450 در ضمن کدوم برند بهتره GIGA Gainward XFX ........ بعدشم من دیگه 5 سال مثال گفتم منظورم اینه که بازی های روز رو با کیفیت خوب بازی کنم بیشتر از 200 نمیخوام رو کارت خرج بزارم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)