سلام یه راه خوب برای پاک کردن اطلاعات کامپیوتر که غیر قابل بازگشت باشه
یه توضیح کوتاهی راجب فایلها میدم
به طور معمول فایلهایی که حجمشون کم باشه مثلا بین 1 کیلوبایت تا 100 مگابایت امکان بازگشتشون با بر نامه های ریکاوری بسیار بالاست حتی اگه چندین بار رو اون قسمت از هاردتون اطلاعات بریزید یا حتی فرمت بکنید
چند سال پیش سازمان اطلاعات امریکار برنامه ای کم حجم رو به طور رایگان ارائه داد که اطلاعات رو به طور صد در صد پاک و غیر قابل ریکاوری میکرد که البته برای اینکار باید یه سیستم فوق العاده قدرتمند داشته یاشید من با سیستم خودم که اون موقع این مشخصات رو داشت ( cpu400amd ram 2 ) یه درایو 20 مگابایتی رو خواستم برای امتحان برنامه پاک کنم چیزی حدود 24 ساعت طول کشید که به عدد 10درصد برسه حالا خودتون مقایسه کنید
ولی توی این چند سال خیلی به این فکر بودم و راههای زیادی رو امتحان کردم
و بهترین راهی که به نظرم میاد تا اطلاعاتتون رو پاک و غیر قابل بازگشت کنید رو میگم
یه راهی که خودم چند باری امتحان کردم و جواب داد اینه که فایلی رو که میخواید غیر قابل بازگشت کنید اینه که اون فایل رو با برنامه notpad باز کنید البته بگم که هر فایلی رو اعم از nrg iso exe jpej mpg mpeg dat vob ور میشه با این برنامه باز کرد البته کمی طول مییکشه بسته به حجم فایل داره
وقتی باز کردید چند خطی از نوشته ها رو پاک کنید یا چن کلمه ای به اون اضافه کنید بعد فایل رو سیو کنید اینطوری خود فایل غیر قابل خوندن میشه با هربرنامه ای که فکرش رو بکنید باز نمیشه
بعد فایلتون رو پاک کنید البته با خیال راحت
راه دوم اینه
یه برنامه ای تو اینترنت هست (که البته الان اسمش یادم نیست ) که فایلهایی رو ایجاد میکنه که به هیچ دردی نمیخورن فقط برای این هستن که حجم اضافی هارد رو اشغال میکنن و حجمشون هم در اختیار خودتون هست
خب حالا میگید به چه دردی میخورره اینم میگم
فایلهاتون رو پاک کنید بعد با این برنامه ( البته قبلا حجم درایوتون رو تقسیم بر 10 کنید و عدد باقیمانده رو تو برنامه وارد کنید ) حجم دلخواهتون رو بسازی و توی درایو مورد نظر فایل رو بسازید
به اندازه ای که کل حجم درایوتون پر بشه
این کار رو چندین مرتبه تکرار کنید مثلا ده بار
هی پاک کنید هی اطلاعات با حجم بالا بریزید
البته بگم که حداقل حجم هر فایلتون باید 5گیگ باشه
اگه حجم درایوتون زیر 40 گیگ هست حجم هر فایلتون رو ده گیگ بذارید حتما دقت کنید که تمامی حجم درایوتون پر بشه حتی اون یک کیلوبایت هم پر بشه
بعد با استفاده از قسمت پارتیشن بندی سی دی ویندوز اون درایو رو با فرمت fat32 فرمت کنید این کار رو هم دوبار تکرار کنید ( توضیح : این نوع فرمت در بسیاری از موارد هاردهای بدسکتور رو درست میکنه )
با این دوراهی که گفتم میتونید در بسیاری از موارد هارد خودتون رو غیر قابل ریکاوری کنید حتی فایهای با حجم 100کیلوبایت رو
موفق باشید