تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: عدم نصب ویندوز 7 و بوت شدن آن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض عدم نصب ویندوز 7 و بوت شدن آن!

سلام. خسته نباشید. بنده وقت می خوام ویندوز 7 رو نصب کنم متاسفانه نمی شه!
    مراحلی که طی می کنم این هست که دیسک ویندوز رو در دی وی دی رام قرار می دم و سیستم رو ریست می کنم و بعد کلید f8 رو می زنم و بعد دی وی دی رامم رو انتخاب می کنم تا دیسک عمل کند و ویندوز رو نصب کنم بعد از اینکه دی وی دی رام دیسک رو می شناسه و یکمقدار جلو می ره ویندوز رو نصب نمی کنه و یک صفحه میاد با تعدادی گزینه مثل
    saft mode
    saft mode with networking

enable boot logging

و ...
    ودر آخر همین این گزینه
    start windows normally

و وقتی انتخاب می کنم ویندوز از روی دیسک میاد بالا ولی نصب نمی شه! (بعد از خارج کردن دیسک دیگه ویندوز 7 وجود ندارد) در واقع اصلا نصب نمی شه و ویندوز 7 رو از رو دیسک می خونه...

بنده اصلا تا بحال ویندوز 7 رو نصب نکردم ولی در سیستمم ویندوز ایکس پی رو در درایو c دارم و ویندوز ویستا را هم در درایو e
    فرمت درایو سی fat32 و بقیه درایوهام ntfs هست
    بنده وقتی اف 8 رو می زنم چهار گزینه بهم می ده که 2 تاش انتخاب dvd رام هام هست و با انتخاب dvd رامم سی دی رو می خونه و همونطور می شه که در بالا عرض کردم!
    بنده به بایوس هم رفتم و وارد این قسمت شدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعد گزینه اول رو روی dvd تنظیم کردم و سیو کردم
    کد:
    و بعد بدون اینکه اف 8 رو بزنم dvd ویندوز رو خوند ولی باز همونطور شد که در بالا عرض کردم!!!
    ازتون خواهش میکنم راهنمایی کنید!؟ آیا در بایوس اشتباه انجام دادم! یا به این خاطر هست که ویندوز ویستا دارم؟ یا فرمت درایوهام!؟ یا...
    ممنون می شم راهنماییم کنید

این دو قسمت هم در بایوس بود و عکس گرفتم
    کد:
    و
    کد:
    مشکل چیست!؟ جایی اشتباه می کنم؟ مرسی

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    شما ویندوز پرتابل که استفاده نمی کنید؟اگه که اینطور نیست...
    شما وقتی از داخل بایوس first boot رو روی dvd قرار دادین...
    دی وی دی ویندوز سون رو داخل دی وی دی رام بزارید و f8 یا کلید دیگه ای رو نزنین,اجازه بدین سیستمتون با دی وی دی بوت بشه وبالا بیاد و مراحل نصب رو شروع کنه.در ضمن اگه نتونستید از طریق بوت نصبش کنید,می تونید از داخل ویندوز xp یا ویستا اقدام به نصب سون رو یه درایو دیگه بکنید.

3. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با عرض سلام.مدتی هستش که ویندوز من توی بوت بالا نمیاد که نصبش کنم.در واقع اصلا ویندوز رو از روی دی وی دی نمیخونه سیستم.مستقیم سراغ هارد دیسک میره.مشکل بر میگرده به موقعی که لب تاب و به علت عدم شار ژ شدن برای استفاده از گارانتی فرستادم نمایندگی.بعد اینکه مشکلش حل شد.از اون روز تا الان به هیچ عنوان نمیتونم روش ویندوز نصب کنم.بایوس رو به تنظیمات کارخانه برگردوندم.ولی بازم نشد.دوستان ذکر کردن باید به دنبال گزینه ای داخل بوت برای خوند از دی وی دی رام پیدا کنم.ولی اصلا چنین گزینه ای موجود نیستش.که بخوام پیدا کنمش.هر کاری هم کردم نشد نتونستم پیدا کنم.حتی کسی از دوستام هم نتونست.اگر ممکنه راهنمایی کنید که مشکل از چیه.باید چکار کنم.

مدل لب تاب:acer-v3-571g

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •