سلام دوستاي گل ! بكس من ويندوز XP دارم ! از سون خيلي خوشم مياد !
حالا به نظر شما من سون نصب كنم يا همين XP خوبه ؟
VGA : Axtrom GF210 1GB
RAM : 1GB
حالا اگه سون نصب كنم PES 2011 رو ميشه با اين سيستم اجرا كرد ؟
خواهشا پاسخ بديد بچه ها !![]()
سلام دوستاي گل ! بكس من ويندوز XP دارم ! از سون خيلي خوشم مياد !
حالا به نظر شما من سون نصب كنم يا همين XP خوبه ؟
VGA : Axtrom GF210 1GB
RAM : 1GB
حالا اگه سون نصب كنم PES 2011 رو ميشه با اين سيستم اجرا كرد ؟
خواهشا پاسخ بديد بچه ها !![]()
یه مقدار رمتون کمه و احتمالا تو بازی کم بیاره.
سلام ببخشید در تاپیک شما سوال کردم
برای من هم جای سواله که آیا ویندوز 7 روانتر در سیستم اجراع میشه یا ویندوز اکس پی؟
وقتی که بازی میخریم پشت جلد بازی مشخصات سیستم مورد نیاز را نوشته که مثلا اکس پس یک گیگ و سون 2 گیگ آیا مثلا کسی که رم سیستمش 2 گیگ باشه و بازی را در ویندوز اکس پی نصب کنه چون در اکس پی برای اون بازی یک گیگ رم میخواد بازی در سیستم راحتر از ویندوز سون که برای اجراع بازی نیاز به 2 گیگ رم داره اجراع میشه یا نه؟
من با سیستم قدیمیم میتونم سون نصب کنم یا نه
Main Giga 945PL~S3
cpu intel 775 full 3.6 2M
RAM Kingeston 2x1G DDR2 667
VGA 9500GT 1Gig
به نظر من شما هردو تا رو کنار هم داشته باش.يه مدت کار کن.اگه از هرکدوم ناراضی بود حذفش کن.در مورد pes2011 هم زياد اطلاع ندارم.دوستان ماهرترن.
داشتن ۲ تا ويندور کنار هم رو هم ميتونی تو تاپيک های سيستم عامل پيدا کنی.کمک خواستی بگو .
در مورد pes2011 باید عرض کنم : اجرا که میشه ! فقط ممکنه هی گیر کنه ! با توجه به سیستمتون . بهتره فعلا با همون xp سر کنید که خیلی بهتره برای شما - و اگه ظاهر ویندوز 7 رو دوست دارید میتونید تو همون xp هم با شبیه ساز 7 از ظاهر ویندوز لذت ببرید !![]()
منظور همون تم هاي سونه ؟
يكي دارم واسه MRT ولي فقط Taskbar ظاهرش تغيير كرده ! خوبشو داري بده !![]()
میتونید از 7TP استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر به رم سیستمتون 1 گیگابایت اضافه کنید ویندوز 7 براحتی اجرا میشه. (اگر CPU مناسب باشه چون گرافیک برای نصب ویندوز تاثیرگذار نیست)
اما برای اجرای بازیها باید رمتون حداقل 3 باشه تا مینیمم اجرای روان بازیها رو فراهم کنه.
Last edited by ebicross; 09-12-2010 at 23:31.
سون کاملا یک سر و گردن از اکس پی بالاتره
شک نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)