تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: آیا ایرانسل میتونه از بقیه شکایت کنه تحدید کردن لطفا راهنمائی کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض آیا ایرانسل میتونه از بقیه شکایت کنه تحدید کردن لطفا راهنمائی کنید

سلام
    لطفا راهنمائی کنید یکی از دوستام میگه مشکلی با سیم کارتش داشته و به مشتکرین ایرانسل برای رفع مشکل تماس گرفت ولی جوابی درستی بهش ندادن و این دوستم ناراحت شد و چند تا فحش داد به ایرانسل و اونها هم گفتن با خاطر این کار شما ازتون شکایت میکنیم حالا میخواهم بدونم یعنی کسی تا حالا به ایرانسل بحشون فحشی نداده که برای این ها تازگی داشته و آیا راست میگن و میتونن شکایت کنن یعنی میشود این را جدی گرفت میشود راهنمائی کنید
    خداحافظ

2. این کاربر از jojonice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

چه جالب!

فک نمیکنم الکی یه تحدیدی کردن این همه کلیپ در اموده که به 140 زنگیدند مگه گیر دادن به اونا! ولی اگه بخوان و گیر باشن میکنن این کارو!

منم باهاشون خیلی مشکل داشتم ولی هی واسم فرم پیگیری پر میکردن که رسیدگی کنن تا سه تا فرم هم رکورد داشتم ولی دیگه اعصابم خورد میشد میگفتم نخواستم من پولمو یا سیمکارتمو ولش ! خودم بیخیال میشدم ، دوستتون هم نباید خودشو ناراحت میکرد و می فحشید.

فک میکنم جدی نباشه!

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بهتر این ایرانسلیا خیلی پرو شدن من حمایتت میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

دوتا فحش که این حرفا رو نداره . فوقش اونا هم قصاص میکنن و دوتا فحش بد میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بعید میدونم انقدر الاف باشن ولی اگه باشن میتونن پیگیری کنن چون تلفنها ضبط میشه

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

هیچ کاری نمیتونن بکنن..فوق فوقش پیگیری کردن بگه مشکلمو حل نکردین منم فوش دادم حرفیهدیگه چقدر بگیمو نکنید...ای خدااااااابعد بگه مگه من خواسته زیادی داشتم اخه چرااا رسیدگی نمیکنید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یکی از دوستان من کارمند 140 یا همون 700 ایرانسل هستش! میگه تمام مکالمات مشترکین ضبط میشه و گوش داده میشهو براساس اون و براساس برخورد ما کاربران با مشترکین امتیازدهی میشه به ماها! اگه توجه کرده باشین همشون اولش میگن وقت بخیر فلانی هستم چه کاری می تونم براتون بکنم... آخرش میگن سوال دیگه ای .. واز این حرفهای فرمالیته ای که برنامه ریزی شدس! هیچ کاربری فکر نکنم حق داشته باشه مشترک رو تهدید کنه! بچه های بالا پوست سرشو می کنن! میگه یه روز یکی زنگ زد فحش و بد و بیراه گفت منم تمام سرویس هاشو آف کردم داشتم تا مرز اخراج شدنم به خاطر این کار پیش می رفتم که خدا بخیر کرد!
    با این اوصواف هیچ قلطی نمی تونن بکنن شما هم بیزحمت چوب تو لونه زنبور نکن! مکالمه ها ضبط میسن خدای ناکرده حرفی سیاسی از دهنت درمیره نمیتونی جمع و جورش کنی! بهتره همیشه مودبانه برخورد داشته باشیم

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

اپراتور که تحدید نکرده فقط گفته شکایت میکنیم بابت این رفتار مشتری و میتونه خیلی راحت شکایت کنه و حاله طرف رو بگیره ناجور
    ماده قانونیش یادم نیست الان ولی بدجوری میشه مجازاتش کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید یکی از دوستام میگه مشکلی با سیم کارتش داشته و به مشتکرین ایرانسل برای رفع مشکل تماس گرفت ولی جوابی درستی بهش ندادن و این دوستم ناراحت شد و چند تا فحش داد به ایرانسل و اونها هم گفتن با خاطر این کار شما ازتون شکایت میکنیم حالا میخواهم بدونم یعنی کسی تا حالا به ایرانسل بحشون فحشی نداده که برای این ها تازگی داشته و آیا راست میگن و میتونن شکایت کنن یعنی میشود این را جدی گرفت میشود راهنمائی کنید
    خداحافظ
    اگه توهین کنین به اپراتور
    فرم پر میکنه و فحاشی رد میکنه
    از اونجایی که تمام مکالمات ظبط میشه قابل پیگیری هست
    .
    بهتره دوباره تماس بگیرین و به اپراتور یه جور بگین که اشتباه کردین.. داغ کردین.. از این حرفا دیگه..

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

چقدر غلط املايي تو اين تاپيك هست
    يكبار يكي از مشتريامون شارژي كه خريده بود وارد گوشي نميشدو زنگ زد به 700.اپراتور شروع كرد به گرفتن مشخصات.مشتريه هم لهجه داشت و طرز صحبت كردنش يك كم مسخره بود.
    اپراتور از اسم و فاميلي پرسيد تا رفت سراغ نام پدر و بعد تا گفت نام مادر مشتري شاكي شد و گفت خوبه منم اسم زنت رو بپرسم و ديگه ول كن نبود و جد و آباد اپراتور(به قول خودش نكوارش)رو جلوي چشمش آورد.اونم تهديد به شكايت كرد ولي خبري نشد.
    خلاصه اينكه اپراتورها فحش خورشون ملسه و عادت كردند شما زياد جدي نگير.البته مشتري هم حق داره بعد از 5 دقيقه پشت خط موندن و علاف شدن و جواب نگرفتن قاط بزنه
    Last edited by iman_s; 14-12-2010 at 11:11.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •