تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: هم اکنون نیازمند مشورت شما هستیم!

داره خودمونی میشه deC0d3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض هم اکنون نیازمند مشورت شما هستیم!

سلام دوستان
    من تو کنکور سراسری 89 رتبه حدود 10.000 منطقه دو رو آوردم و چون ریاضی رو دوست داشتم ریاضی کاربردی رو زدم و کاشون(شهر خودم) قبول شدم، ولی خیلی از فامیلامون که مهندس بودن رو مخم راه رفتن که به درد نمیخوره و شغل نداره و اینجور حرفا! خلاصه موفق شدن منو از ریاضی کاشون به مکانیک جامدات دانشگاه آزاد کاشون بکششونن! اول از مکانیک خوشم نمیومد ولی الان خوشم اومده! ولی هنوزم به ریاضی فکر میکنم و چون پارتی دارم میتونم از ترم بهمن برم ریاضی رو شروع کنم! اصلا بحث مالی دانشگاه آزاد برام مهم نیست و به دکترا گرفتن فکر میکنم! فکر میکنم دکترای مکانیک خیلی سخت تر از ریاضی باشه! به نظر شما چیکار کنم؟! ریاضی رو قبلا خیلی دوست دارم ولی الان نه به اون صورت! ولی نمیتونم ازش دل بکنم! عاشق اثبات کردن هستم! ولی تو ترکیبیات و احتمال می لنگم! ولی میتونم با خوندنش درستش کنم! نظر شما چیه؟! چیکار کنم؟! تو مکانیک تو کلاس شاگرد اول هستم آیا تو ریاضی هم اینجوری میشه!؟ آیا با مکانیک هم میشه کارای بزرگی کرد؟! کارای علمی بزرگ در حد لالیگا یا با ریاضی؟
    Last edited by deC0d3R; 09-12-2010 at 20:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببین به نظر من هرچی عشقت و دلت برو
    هیچ کاری هم با حرف بقیه نداشته باش،چون خیلی از حرف هایی که زده می شه اشتباست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

به نظر من تو که میگی به مکانیک هم علاقه پیدا کردی همین رشته رو ادامه بده ؛ خودت یخورده فک کن کدوم رشته آینده شغلیش بهتره ؟ البته اگه تو ریاضی هم میتونی موفق باشی پس برو ریاضی ولی خیلی فک کن و آینده و خیلی مسائل رو در نظر داشته باش.. و تصمیمی بگیر که پشیمون نشی

داره خودمونی میشه deC0d3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ولی من هرچی فکر میکنم میبینم به ریاضی علاقه دارم ولی به تدریس و حتی استادی دانشگاه (که نهایته ریاضی همینه) هیچ علاقه ای ندارم! شاید مکانیک بهتر باشه!

در آغاز فعالیت sahar008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

به نظر من رشته مکانیک هرچی باشه بازار کار بهتری داره.همینطور رشته ی شبرینی هستش و مثل ریاضی خشک نیست.
    میتونی مکانیکم ادامه بدی.ریاضیاتت خوب باشه تو رشته فنی خیلی جلو میافتی

داره خودمونی میشه 1731's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من هم سن شما هستم، امسال رتبه ام 4019 بود، منطقه 1 ، انتخاب دهم من ریاضی دانشگاه تهران بود که قبول شدم

الان هم تو فکر انتقالی هستم، برای مهندسی نرم افزار دانشگاه قم

تو هم اول خوب فکر کن، ولی مطمئن باش اون چیزی که از ریاضی تو ذهن شما هست با واقعیت این رشته خیلی تفاوت داره
    تصمیم گیری با شماست!

7. این کاربر از 1731 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

فقط علاقه من الان می خوام برم نرم افزار همه می گن خز شده, مزخرفه, بقالی هم بلده و... ولی من میرم خودم رو عشق است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آیا با مکانیک هم میشه کارای بزرگی کرد؟! کارای علمی بزرگ در حد لالیگا یا با ریاضی؟
    تو هر رشته ای میشه
    امروزه تحقیقات علمی حد و مرز نداره
    ی به تدریس و حتی استادی دانشگاه (که نهایته ریاضی همینه) هیچ علاقه ای ندارم!
    ته این رشته فرار مغزهاست نه تدریس در دانشگاه ! اگه فوق العاده باشی در پروژه های بزرگ می تونی شرکت کنی که چون تو ایران به این مباحث اهمیت زیادی داده نمیشه می تونی در کشورهای دیگه به این کار بپردازی

به نظر من به سمت علاقت برو و ببین با مکانیک بیشتر حال میکنی یا ریاضی؟ حالا که بها درسای اختصاصی مکانیک آشنا شدی م تونی بهتر فکر کنی
    اینم بدون برای دکترا گرفتن تو هر کدومش پوستت کنده میشه ولی فکر می کنم مکانیک سخت تر باشه
    تو هر رشته ای هم اگه تا دکترا ادامه بدی هیچ مشکلی از لحاظ بازار کار و نمیدونم موقعیت اجتماعی و این حرفا نداری خیالت راحت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •