تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: عمر متوسط ویندوز ایکس پی چقده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض عمر متوسط ویندوز ایکس پی چقده

یعنی هر چند وقت یه بار لازمه از نو نصب شه؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام..

دوست من اين بستگي به شما داره.. ولي معمولا اگه هم وين سالم باشه به طور عادي هر چند

ماه وين رو عوض مي كنن.. البته تو ايران اگه يه وين مشكل هم داشته باشه اُون تا چند سال هم كار مي كنن..

3. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

من از ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 استفاده میکنم

Windows Xp Professional  ( 5.1.2600) SP3

الان یکسال و دو ماه هستش که نصبه و من جزو کاربرای معمولی نیستم واسه وین ، یعنی از نرم افزارهای زیاد و شاید سنگین تا دلت بخواد استفاده میکنم قبلا که سرویس پک 2 بود باید زود به زود عوض میکردم چون سرعتم بعد از یه مدت کاهش می یافت

اما در این نسخه ی جدید پایداری خیلی بیشتری رو شاهد هستم برای ویندوزم
    اما من از نرم افزارهای بهینه ساز وین مثل TuneUp Utilties استفاده ی بسیار خوب و حداکثری رو میکنم که در پایدار و حفظ کردن سرعن ویندوزم خیلی بهم کمک میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

من خودم یه سرویس پک 2 دست نخورده دارم که الان دقیقا 2 سال دارم باهاش هر روز کار میکنم و کلی هم برنامه روش نصبه
    اگه از سیستم درست استفاده کنی ویندوزت هم اصل باشه به این راحتی ها مشکلی پیش نمیاد

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

من خودم یه سرویس پک 2 دست نخورده دارم که الان دقیقا 2 سال دارم باهاش هر روز کار میکنم و کلی هم برنامه روش نصبه
    اگه از سیستم درست استفاده کنی ویندوزت هم اصل باشه به این راحتی ها مشکلی پیش نمیاد

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

همونطور که گفتند دوستان میشه گفت عمر تعیین شده ای نداره
    شما هروقت ویندوز مشکل پیدا کنه یا بیش از حد کندبشه و دیگه با نرم افزارهای tune up نشه کاریش کرد معمولا ویندوز رو عوض می کنند ولی وقتی ویندوز ایرادی نداشته باشه چه نیازی به عوض کردن اونه

7. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    البته اگه ويندوز شما ارجينال باشه و داراي شماره سريال معتبر و ثبت شده از طرف مايكروسافت باشه عمرش بينهايت هست و بايد در زمان خرابيش به مايكروسافت گزارش بديد تا واستون تعمير كنه

موفق باشيد.

9. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

علت اصلی پایین آمدن سرعت وین: فایل های dll هستن که هنگم نصب هر نرم افزاری به سیستم اضافه میشن ولی بعد از پاک کردن اون برنامه نامردا پاک نمیشن و این دلیل اصلی پیین اومدن سرعت سیستم عامل های ساختار ویندوزی هستن. که شما حتی اگه کار آنچنان خاصی هم باهاشون انجام ندی بازم بعد از یه مدت خود به خود سیستم کند میشه عمرش رو معمولا نسخه ویندوز تعیین میکنه و البته کاری که شما ازش میکشید.معمولا واسه من 6 ماه تا 8 ماه عوض باید بشه.یه چیز دیگه بعد از بالا اومدن سیستم هر بار یه سری فایل رجیستری وقتی بار گزاری میشه حجمش تغییر میکنه و باعث نگینی بوت و در نتیجه دیر بالا اومدن سیستم میشه.

در آغاز فعالیت mdfariborz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من قبلا از ویندوز کرک شده استفاده میکردم واقعا اعصاب خورد کن بود ولی الان ویندوز اورجینال دارم و سالها باهاش کار میکنم گاهی هم ریاستور میکنم ....در واقع بعد از مدتی ادم یاد میگیره ازش چهطوری استفاده کنه که خراب نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •