سلام
دوستان من برای خرید edge modem هرجایی رو که به نظرم میرسید سر زدم ولی میگفتن که این نوع مودم رو ندارن.کسی میدونه مرکز فروش edge modem در خرم آباد کجا هست؟
اگر اینجا نمیشه آدرس رو بنویسید لطفا در پیام خصوصی بگید.
مرسی
سلام
دوستان من برای خرید edge modem هرجایی رو که به نظرم میرسید سر زدم ولی میگفتن که این نوع مودم رو ندارن.کسی میدونه مرکز فروش edge modem در خرم آباد کجا هست؟
اگر اینجا نمیشه آدرس رو بنویسید لطفا در پیام خصوصی بگید.
مرسی
شما اینجا یک سری بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از راهنماییتون.ولی من ننیخوام بصورت پستی خرید کنم
اگر کسی آدرس مغازه یا...داره لطفا راهنمایی بکنه.
سلام دوستان
میخاستم تاپیک بزنم ...
من چند تا سوال داشتم کسی اطلاعاتی داره که بدرد بخور هست بگه ممنون میشم
اول اینکه چرا این نوع مودم ها اختلاف قیمت دارن بخاطر 3g یا edge بودنشون ویا...
بعد تو منطقه ما edge ساپورت نیست همین جور باید وصل بشیم مدل مودم تو سرعت تاثیر داره ؟ چون من با گوشی های مختلف که وصل میشدم سرعتهای مختلفی چه تو باز کردن صفحات چه تو دانلود داشتن مثلا بین این مدلها ،گوشی 5700 از همه سرعتش بیشتر بود چه تو دان چه تو صفحات
بعد اینکه یکی از دوستان چند تاپیک پاینتر ناراضی بود و میگفت سرعت دان از 10 بیشتر نمیشه در حالی که من با همین 5700 حداقل رو 15 و حداکثر تا 20 دانلود میکردم حالا این قطعه که فقط برای همین منظور هستش باید اگه بیشتر این سرعت نده اندازش بده دیگه؟
با تشکر منتظر راهنمایی دوستان هستمچون تو منطقه ما نه وایرلس هست نه adsl و نه هیچگونه اینترنت پرسرعت
دیگه ای مایم و همین زغالی حداقل اگه این دوبرابر دیال اپم باشه برامون خیلی بصرفه هست
یه چیز دیگه اگه مودم edge باشه 3g رو هم ساپورت میکنه؟
به این 2 تاپیک مراجعه کنید راجب این مسائل بحث شده شما اونجا زودتر به نتیجه میرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H.Operator; 15-12-2010 at 01:54.
باتشکر اطلاعات بسیار خوبی بود اما سوال که واسه من مهم تر از همه است میخاستم ببینم این مودم ها نویز دارن یانه ؟چون من با موبایل که وصل میشدم بعد از بیست دقیقه سردرد میگرفتم البته چون یکسری فایل لازم داشتم استفاده کردم
وگرنه اگه اینجوریه که از خیرش میگذرم
من دارم یه دونه میخای .
جدیدن خریدم .
ولی دیگه ای دی اس ال دارم
برای همین میخام بفروشمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)