با سلام
میخواستم ویندوز 7 نصب کنم ولی موندم x64 نصب کنم یا x86
رمم 2 گیگه هاردم 140 و گرافیکم 1 گیگ
با سلام
میخواستم ویندوز 7 نصب کنم ولی موندم x64 نصب کنم یا x86
رمم 2 گیگه هاردم 140 و گرافیکم 1 گیگ
پیشنهاد میکنم یه رم دو گیگ هم اضافه کنی و از 64 بیت استفاده کنی
ولی برای سیستم فعلیت 32 بیت بهتره
چون رمتون 2 گیگه از نظر من که 32 بیتی یا همون x86 رو نصب کنید خیلی بهتره ! منم رمم 2 هستش و وقتی 64 بیتی نصب کرده بودم خیلی اذیت شدم و هم چند تا نرم افزارهای مورد نیازم رو 64 نصب نمیشد و سره بازی ها بعضا به ارور برخورد میکردم و خلاصه حالم بهم خورد-من که تا رمم 8 گیگ نشه سراغ 64 بیت نمیرم
![]()
ولی من 64بیت رو پیشنهاد میدم! عالیه! من از سری MRT نصب کردم. هم سبکه و هم همه برنامه های 32 و 64 بیت روش نصب میشه البته اونایی که من معمولا استفاده میکنم! ولی اگه خواستی 64 نصب کنی بهتره که برنامه ها رو 64 بیت نصب کنی تا تاثیرش رو بوضوح احساس کنی!
سیستمم
cpu= athlon x2 4800
ram= 2x1gb ddr2 800 patriot
main = a780gma elite
vga =ati 4830
تاپیک و سوال مشابه در این زمینه خیلی داشتیم با یک جستجو امکان دسترسی بهشون بود
--
سلام.
من هم 32 بیت رو برای شما توصیه میکنم.
اگه رمت 4 بود 64 بهتر میشد.
برای ویندوز64 بیت حداقل 4 گیگ رم لازمه!! غیر از این باشه نتیجه عکس خواهید گرفت و سرعت در 64بیت براتون افتضاح میشه! با دو گیگ رم فقط 32بیت بریزید!!
فعلن به نظر من 32 بیت نصب کنید چون شما به 64 بیت نیازی ندارید از 32 بیت استفاده کنید تا بیشتره برنامه ها اجرا بشن....
در این زمینه تاپیک زیاد هست
اصلا فرقش اینا با هم چیه؟ این وسط دودش به چشم من رفته
ویندوز من 7 هستش 64 بیتی
الان مودم رو که شناخته و اینا اصلا کانکت نمیشه اما شماره میگیره و... اما کانکت نمیشه موندم مشکل از کجاست هیش کیم نمیدونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)