سلام
من برای سه رشته پزشکی دندانپزشکی و داروسازی رده بندی دانشگاه ها را بر اساس سطح علمی وامکانات و خلاصه همه چیه دانشگاه می خواستم
اگر امکانش هست آدرس چند سایت معتبر که چنین رده بندی در سایتش قرار داده بدید
تشکر میکنم
لطفا جواب بدید
سلام
من برای سه رشته پزشکی دندانپزشکی و داروسازی رده بندی دانشگاه ها را بر اساس سطح علمی وامکانات و خلاصه همه چیه دانشگاه می خواستم
اگر امکانش هست آدرس چند سایت معتبر که چنین رده بندی در سایتش قرار داده بدید
تشکر میکنم
لطفا جواب بدید
رده بندي معتبر وجود نداره و هركي هم رده بندي كنه قطعا بر اساس سليقه هست
در امكانات هم متفاوت هستند ( آزمايشگاه و اساتيد و خوابگاه و .... )
ولي بهترين دانشگاه هاي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران و علوم پزشكي شهيد بهشتي هستند
تهران-بهشتی (دانشگاه خودمون)-شیراز-اصفهان-تبریز البته اینا برای پزشکی هستن .برای دندون بهشتی بهتر از تهرانه
امیدوارم موفق بشی![]()
دانشگاه آزاد تهران پزشکی چه رتبه ای داره؟
من شنیدم تو 5 تا یا 10 تای اوله درسته؟
به هیچ وجه . دانشگاه های آزاد در رشته پزشکی اصلا حرفی برای گفتن ندارن .
هیچکدوم از واحدهای دانشگاه آزاد تا الان نتونسته یه برنامه قابل قبول برای رزیدنتی ارائه بده
منظورم فقط واسه 7 ساله عمومی بود نه تخصصهیچکدوم از واحدهای دانشگاه آزاد تا الان نتونسته یه برنامه قابل قبول برای رزیدنتی ارائه بده
اون هم وضعش افتضاح هست . تبریز که یکی از بهترین دانشکده های پزشکی دانشگاه آزاد رو داره امسال یک پنجم دانشجوهاش نتونستن توی آزمون علوم پایه قبول بشن . تهران هم فرق چندانی نداره
دندان پزشکیشون هم افتضاح هست . تنها دلیل اینکه دندان پزشکی دانشگاه ازاد ( فکر کنم تهران و شیراز و خوراسگان داره فقط ) رو جمع نکردن اینه که برخی از دانشگاه های دولتی مثل اردبیل و زنجان هم رشته دندان پزشکی سطح علمیشون خیلی پایین هست و دانشگاه آزاد از اونها سرتر در این موارد
.....................
Last edited by sue; 30-12-2011 at 20:24.
اصلا قبول ندارم.
شما یه جوری میگی انگار به جای درس خوندن تو دانشگاه آزاد کارای دیگه ای میکنن
شما اگر یه سر به واحد تهران بزنی دیگه اینجوری حرف نمیزنی
شما هرچقدر بدبینانه حساب کنی واحد تهرانپزشکی 10 تا 20 هستش
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
ولی فکر نکنم از نظر استاد مشکلی داشته باشه به هر حال تهرانهمشکل آزاد اینه که بیمارستان های آموزشیش کیس زیاد نداره.
رده بندی دانشگاههای علوم پزشکی در سال 89 رو توی سایت kanoon.ir زده.ولی ازاد رتبه بندی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)