اگر میشه کلا به من بگید که هر نوع سیمبیانی چه تفاوتی میتونه با بقیه داشته باشه و آیا برنامه های سیمبان های قدیمیتر بر روی سیمبیان جدیدتر قابل نصب است؟در مورد بازی چطور؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم![]()
اگر میشه کلا به من بگید که هر نوع سیمبیانی چه تفاوتی میتونه با بقیه داشته باشه و آیا برنامه های سیمبان های قدیمیتر بر روی سیمبیان جدیدتر قابل نصب است؟در مورد بازی چطور؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم![]()
به سیمبین N90 یه نگاه بنداز ببین اون از لحاظ گرافیکی زیباتر و قویتره یا سیمبین 6600 ،میبینی که N90 خیلی جالبتره .
برنامه های قدیمی بعضیاشون اجرا شدن نه همه.
وقتی مایکروسافت سیستم عامل جدید میده هم تفاوت چندانی با قبلیاش نداره... درسته؟
فقط بعضی از حفره های امنیتیش برطرف میشه
تازه سیمبینهای جدید بازیهای خیلی باحالی براشون هست ، امکان فارسی نویسی و ویرایش پرونده های آفیس هم جدیداً تو گوشی N80 نوکیا خیلی جالب بود.
6600 كه فرمودين ورژن سيمبان اون 7.0 .حالا چه فرقي نسبت به ورژن 8.0 مثل 6630 داره.
دوست خوبمون مثال خوبی زدهنوشته شده توسط Aminzikzak
سیستم عامل های جدید بهتر میتونن از توان سخت افزاری با لا استفاده کنن
حتی در بعضی موارد نمیشه سیستم عامل قدیمیرو روی سخت افزار های قوی تر نصب کرد
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی فرق خاصی نمیبینی مثلاً یکی از تفاوتهاش با ورژن 7.0 اینه که تو قسمت گالری اطلاعات صوتی،تصویری و عکس به طور اتوماتیک سازماندهی میشن و برای ذخیره آنها از شما مسیر نمیخاد. البته مزایای دیگه ای هم داره که کمتر بدرد ما میخوره مثل مرورگرش که یه ورژن ارتقاء پیدا کرده.نوشته شده توسط nima4001
از am_merman01 عزیز هم تشکر میکنم که توضیحات اندک من رو تایید و مطالب رو بازتر کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)