با سلام
دوستان من 3 روز پیش واسه یکی از اشنایان یک نوت بوک Dell Inpiron N5010 خریداری کردم
همون طور که می دونید n5010 با سخت افزارهای متفاوت مونتاژ شده سخت افزار این لب تاپ به شرح زیر است :
cpu : Core i3 370
ram : 2g DDr3
vga : Intel Hd
hard : 320g samsung
سیستم عامل : داس
من بعد از خریداری رفتم سراغ نصب ویندوز ابتدا برای نصب ایکس پی وارد بایاس شدم Sata mode را بروی حالت
ATA گذاشتم زمانی که رفتم واسه ی نصب دیدم یه پارتیشن ریکاوری وجود داره من هم که می دونستم اول باید پارتیشن ریکاروی ساخت ولی نمی دونم چرا باز هم این پارتیشن رو بدون هیچ توجه ایی پاک کردم و بعد خواستم ویندوز نصب کنم سیستم کرش کرد بعد درایورهای ساتای مربوطه را گرفتم با ویندوز ایکس پی integrate کردم و تنظیمات بایاس را به sata تعغییر دادم الان واسه نصب ایکس پی با این که تمام درایورهای جدید تا قدیمی را دارم باز هم :
setup cannot access tho this disk
ولی در حالت sata ویندوز سون راحت نصب میشه ولی یکبار مصرفه بعد از چند بار ری استارت کردن سیستم بالا نمیاد
بار اول که سون نصب کردم تک تک تمام درایورها رو بهش دادم تا فهمیدن Ata Controller مدل Intel r 5 series 6 Port sata ساتا می باشد قبل از نصب درایور اون رو به صورت استاندارد می شناخت ا
حتی درایور های rapid storage رو هم با xp ضمیمه کردم نشد
مشکلات من :
1- عدم شناسایی هارد توسط هیچ یک از پارتیشن منیجر ها در خارج از محیط ویندوز ؟ در داخل ویندوز میشناسه
2-عدم توانایی نصب ویندوز ایکس پی ؟
3-از کار افتادن ویندوز سون بعد از چند بار ری استارت کردن ؟
دیگه واقعاً نمی دونم چیکار کنم دوستان اگه می تونن لطفاً راهنمایی کنن 2 روزه تمام وقتم رو گذاشتم جواب نگرفتم
می دونم نباید پارتیشن ریکاروری رو پاک می کردم ولی دیگه شد ...
و الان نظر دوستان چیه
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
دوستان این مدل رو ندارند که بتونن پارتیشن ریکاروی رو برام اپ کنند.
البته به نظر شما به درد می خوره ؟
یعنی میشه باهاش کاری کرد ؟
البته من هم خیلی مقصر نیستم چون سیستم عامل نداشت و نمی شد با هیچ دیسک نجات پارتیشن منیجری باهاش کار کرد (بعد از پاک کردن و این اتفاقات فهمیدم) نمی شد هیچ کاری کنم