بله رم هم میخواستم اگه پست اول نگاه کنید . در مورد کیس چی آیا احتیاج کیس عوض کنم ؟ یا خیر . تا 300 هم میتونم هزینه کنم . این همه قطعه متفاوت این همه مین متفاوت با قیمتهای متفاوت بازم ممنون میشم پیشنهاد دیگه ایم بدین . راستی مین آزروک چی ؟ اون تو بازار هست ؟ عمر این مینها چه طوری ؟ سایت میشناسین که قیمت قطعات کامپیوترش به روز باشه ؟
در مورد کیس اگر روش فن نصب میشه نیازی نیست تغییرش بدید چون قطعاتتون زیاد گرما تولید نمیکنن
مین ازراک هم خوبه ولی توی این رنج قیمت (75 هزار تومن) من توی بازار چیزی ندیدم یعنی تموم شده حالا اگر دوستان دیدن راهنمایی کنن
این مادربردهایی هم که بهتون معرفی کردیم دارای عمر خوب با قیمت پایین هستن
همه ی سایت ها دارای قیمتی بالاتر از بازار هستن بهتره از خود بازار خرید کنید
برای بودجه ی 300 هزار تومن من یه تغییراتی توی سیستم آنبرد می تونم بدم
CPU : AMD ATHLON II X4 640= 105
M.B : ASROCK 880 GM-LE = 90
VGA : ONBOARD = 0
RAM : 2 GIG 1333 KINGMAX CL9 = 40
HDD : Seagate -7200.12 500GB = 45
POWER : GREEN 330A = 27
Total : 307
البته برای کاربرد شما که گیم هست و در رزولیشن پایین هم بازی می کنید در این رزولیشن تاثیر پردازنده بیشتر از کارت گرافیک هست و به قول تامزهاردوار خرید پردازنده ی 100 دلاری تاثیر بیشتری در گیم داره به نسبت خرید کارت گرافیک 100 دلاری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The fact remains that a $100 CPU does a far better job than a $100 GPU when it comes to maxing out a low resolution like 1280x1024
پس با این حساب به نظر می رسه که این سیستم ارزش خرید بهتری رو نسبت به دوتای دیگه داراست
البته من به رزولیشن بازی تون دقت نکرده بودم ولی چون در رزولیشن پایین می خواهید بازی کنید این سیستم ارزش خرید بیشتری رو داراست برای همین پیشنهادم رو تغییر می دم و این سیستم رو پیشنهاد می کنم