تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مودم ADSL باری شاتل ؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض مودم ADSL باری شاتل ؟

سلام دوستان
    دوستان م ن رفتم توي يه مغازه گفت مودم خوب که شاتل هم ازش پشتيباني کنه تک پورتش 30 تومنه . بعد رفتم يه جاي ديگه گفت تک پورت 55 تومنه ! مارک موردمها فرق داشت ولي اون يا رو گفت اون مودمي که اون يکي گفته رو شاتل پشتيباني نميکنه . در صورتي که هر جفت مغازه ها نمايندگي شاتل بودن . گفتم شايد ميخواد طرف بهم بندازه مودم 55 تومنيو .
    حالا ميخوام خواهش کنم اگه ميشه راهنمايي کنيد ارزونترين مودمي که تحت پشتيباني شاتل باشه چيه ؟ براي سرعت 128 ميخوام . مودم پيشنهادي که تحت پشتيباني شاتل باشه چه مودميه ؟ اونوقت چه فرقي ميکنه مودم خوب با بد ؟ . پشتيباني از مودمها در شهرهاي مختلف که فرقي نميکنه ؟! منظورم اينه که مثلا مودمي که توي تهران شاتل ازش پشتيباني ميکنه ممکنه توي يه شهر ديگه پشتيباني نشه ؟

البته میدونم اینجا زیاد ربطی به خرید مودم نداره ولی خوب گفتم شاید اینجا بیشتر مخ در این رابطه باشه ( توی انجمن سخت افزار کسی بلد نبود !) ! اگه هم تایپیک قفل شد وژدانن یه پیام خصوص بدید کلی لطف کردید

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

مارک مودم اصلا فرقی نمیکنه که چی باشه ( توجه کن اصلا فرق نمیکنه )
    مودم تک پورت ساده اگه میخوای از 25 تومن هست به بالا
    خود مودم تک پورت شاتل هم حدود سی و خورده ای تومنه

3. این کاربر از omid_egh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چون DSLAM های شاتل در تمام مراکز مخابراتی از شرکت Zyxel تهیه شده بنابراین شاتل هم شدیدا پیشنهاد میکنه که از این برند مودم تهیه کنید. البته ناگفته نمونه که این مورد رو شاتل خواسته یا ناخواسته درست گفته و محصولات این برند از کیفیت و کارایی بالایی برخوردار هستن.
    شما اگر تهران باشید که من ایشون رو معرفی میکنم میتونید با قیمت بسیار مناسب ازشون مودمتون رو تهیه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقای نصرتی از دوستان هستن و مورد تاییدا و شرکت هم دارن. قیمتاشون کاملا رقابیته و با گارانتی اصل هست.

خلاصه انتخاب با خودتونه حتی میتونید TP-Link هم تهیه کنید و مقدار زیادی از هزینه اتون کم بشه. ولی خب مچ شدن با تجهیزات شرکت هم میتونه مهم باشه. کلا اگر مورد مالی ندارید همون zyxel مدل wired که 45 هست و مدل وایرلسش که حدودا 80 فکر میکنم باشه تهیه کنید.
    موفق باشید

5. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بی نهایت ممنون دوستان
    اونوقت این طرف میگفت اگه مودمی که تحت پشتیبانی شاتل نباشه انتخاب کنید مثلا از بعضی مزایا که مثلا ترافیک رایگان برای عید هاست محروم میشید ؟ درست گفته ؟
    مارک مودم اصلا فرقی نمیکنه که چی باشه ( توجه کن اصلا فرق نمیکنه )
    مودم تک پورت ساده اگه میخوای از 25 تومن هست به بالا
    خود مودم تک پورت شاتل هم حدود سی و خورده ای تومنه
    لطف میکنی دوست عزیز این مودم تک پورت شاتل ( حتما شاتل ازش پشتیبانی میکنه ؟ ) مدلو مشخصاتشو بگی تا فردا برم به فروشنده بگم برام از همین مدل بیاره ؟ دمت گرم

چون DSLAM های شاتل در تمام مراکز مخابراتی از شرکت Zyxel تهیه شده بنابراین شاتل هم شدیدا پیشنهاد میکنه که از این برند مودم تهیه کنید. البته ناگفته نمونه که این مورد رو شاتل خواسته یا ناخواسته درست گفته و محصولات این برند از کیفیت و کارایی بالایی برخوردار هستن.
    شما اگر تهران باشید که من ایشون رو معرفی میکنم میتونید با قیمت بسیار مناسب ازشون مودمتون رو تهیه کنید:
    کد:
    http://forum.persiantools.com/t163587.html
    آقای نصرتی از دوستان هستن و مورد تاییدا و شرکت هم دارن. قیمتاشون کاملا رقابیته و با گارانتی اصل هست.

خلاصه انتخاب با خودتونه حتی میتونید TP-Link هم تهیه کنید و مقدار زیادی از هزینه اتون کم بشه. ولی خب مچ شدن با تجهیزات شرکت هم میتونه مهم باشه. کلا اگر مورد مالی ندارید همون zyxel مدل wired که 45 هست و مدل وایرلسش که حدودا 80 فکر میکنم باشه تهیه کنید.
    موفق باشید
    متاسفانه من اصفهانم . یعنی اینجا هم همین قیمته ؟

راستی اگه فروشنده گفت این مودمی که میگی رو شاتل پشتیبانی نمیکنه و فقط ما میاریم بقیش با خودت . میخواد مودمشو بهم بفروشه که این حرفو میزنه ؟ اخه خداییش زیاده 55 تومن مودم . وایرلس هم اصلا نیازی ندارم /
    Last edited by Reza Azimy_RW; 07-12-2010 at 23:40.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگر شاتل ترافیک رایگانی بده به تمام یوزرهاش هست و به مودم ربط نداره.فقط اگر شما از خود شرکت مودم تهیه کنید براتون یک تخفیفی(امتیاز) در نظر میگیرن.
    شاتل مودم wired که ارائه میده به قیمت 59 تومن هست و با این مشخصات:
    P-660RU-T1 که آخرین ورژنش v3s هست
    کد:
    مودم وایرلسش:
    P-660HW
    کد:
    توجه کنید که قیمت مدل اول در بازار حدودا 45 تومن هست و با گارانتی اصلی دلسا موجود هست. فقط اگه زیاد به تنظیمات وارد نیستید بهتره از خود شاتل بگیرید.

8. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ببخشید اونوق این مودم شاتل که دوستمون گفت حدود 30 تومنه چی هست جریانش ؟ این امتیاز به جایی میخوره یا نه ؟
    Last edited by Reza Azimy_RW; 08-12-2010 at 00:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دست همه رفقا رو بوسیدم
    دمتون گرم
    خیلی کمک کردین
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

ببخشید اونوق این مودم شاتل که دوستمون گفت حدود 30 تومنه چی هست جریانش ؟ این امتیاز به جایی میخوره یا نه ؟
    من چون خودم از شاتل سرویس گرفتم اون موقع که تو سایتش میگشتم اگه اشتباه نکنم مودم معمولی رو 39 تومن قیمت زده بود و وایرلس رو 93 تومن البته من خودم tp link دارم و واقعا راضیم چهار پورته و برد بالایی هم داره و به همه هم توصیه میکنم tp link بگیرن

12. این کاربر از omid_egh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز این سیاستی هست که معمولا شرکتها برای شانه خالی کرد از پشتیبانی سرویس و همچنین فروش مودم های خودشون به کار میبرند وگرنه خود من مودم Linksys داشتم و هیچ مشکلی توی 9 ماه سرویسی که از این شرکت داشتم از لحاظ قطعی نداشت. مودم 8811 Tplink با دو پورت حدود 20 تا 23 هزار تومان هست .

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mkmosaarg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرمان دیار کریمان

پيش فرض

دوست عزیز این سیاستی هست که معمولا شرکتها برای شانه خالی کرد از پشتیبانی سرویس و همچنین فروش مودم های خودشون به کار میبرند وگرنه خود من مودم Linksys داشتم و هیچ مشکلی توی 9 ماه سرویسی که از این شرکت داشتم از لحاظ قطعی نداشت. مودم 8811 Tplink با دو پورت حدود 20 تا 23 هزار تومان هست .
    شدیدا موافقم
    خود من3تا اشتراک از شاتل گرفتم که هیچکدومشون مودم Zyxel نیست!
    مودم SUZUKI ، مودم D-link وtplink هر3تاش مثل ساعت کار میکنن،هیچ مشکلیم نداشتن
    واسه خرید هرکدومم که زنگ زدم شرکت ،میگفتم با این مودم مشکل دارید یا نه! جواب هر3بار این بود که آره باهاشون مشکل داریم،پشتیبانی نمیکنیم،کانفیکت نمی کنیم.....فقط Zyxel بگیرید!
    جالبه که 2 سال پیش همینا فقط مودم tplink رو پیشنهاد میدادن!!!
    اگرم درآینده مشکلی پیش اومدمیرم جای دیگه قرارداد میبندم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •