تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: کمک فوری:لپ تاپHP-DV6 3052 یا IBM Lenovo Y560 یا Sony F 121FX-B-H نظر بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض کمک فوری:لپ تاپHP-DV6 3052 یا IBM Lenovo Y560 یا Sony F 121FX-B-H نظر بدین

بین این سه مدل واقعا گیر کردم واسه داداشم بعد کلی تحقیق همین IBM Lenovo Y560 رو گرفتم به نظز شما همین مدل رو بگیرم یا HP DV6-3052 NR اگه رو گزینه خاصی نظر دارین با دلیل و بدون تعصب نظر بدین با تشکر.
    مزایا و معایب رو اگه بررسی کنین ممنون میشم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

3052 از ibm مطمئن باش بهتره.هم هم اچ پیه و هم کانفیگ بهتری داره.اون مدل سونی رو نمیشناسم اگه میشه کانفیگشو بذارین.
    Last edited by armin_punisher6; 07-12-2010 at 22:47.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

یکی از بچه ها میگه اگه apple بخری با کنفیگ پایین از اینا بهتره موندم واقعا .

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظر من : HP DV6-3052 NR
    بدلیل :
    - کیفیت بالا
    - دیزاین عالی
    - کانفیگ عالی
    - hp بودن
    =====================
    apple هم قیمتش نسبت به کانفیگش ارزش نداره !!!!
    اما بدلیل :
    - دیزاین عالی
    - سیستم عامل مکینتاش
    - کیفیت بالا
    - مانتیور واقعا با کیفیت
    - لوگوی سیب
    می تونه یه لپ تاپ مناسب باشه.
    ====================
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

3052 از ibm مطمئن باش بهرته.هم تچ پیه و هم کانفیگ بهتر.اون مدل سونی رو نمیشناسم اگه میشه کانفیگشو بذارین.
    دلیل شما برای اینکه می گید Hp بهتر از Lenovo چیه؟
    زمین و زمان دارند می گن Lenovo حالا شما یهو اومدی گفتی Hp؟ چون مارک Hp در ایران معروفتره اینو می گید؟ حق دارید.
    در کل خدمتتون عرض کنم در سایت معتبر Laptopmag در رده بندی لپ تاپ ها اول اپل و بعد هم لنوو (نه به اشتباه دوستان IBM ) و رتبه ی سوم هم برای Sony هست به دلایلی که در سایتش هست و Hp هم رتبه ی ششم است و من حوصله ندارم تایپ کنم.
    نکته ی دیگه اینکه از نظر تاچ پد و کیبورد Lenovo بالاترین رتبه حتی بالاتر از Apple را داره (البته با اختلاف یک امتیاز)
    این هم نکته ی بعدی در مورد Lenovo: Best Brand 2010 Runner-Up
    این هم نکته ی بعد که رضایت مشتریان از لپ تاپشان برای لنوو 4 است در صورتی که از اچ پی 2 است در صورتی که بالاترین نمره 5 است که برای sony و asus است.
    از طرف دیگه در بین خرابی لپ تاپ ها: ASUS کم ترین آمار و Hp بالاترین آمار را در خرابی در سال سوم به بعد داره.
    در ضمن Lenovo Y560 داری کانفیگ متفاوتی هست از Corei3 تا این جدیدش Corei7 740QM
    حالا انتخابتون Hp است یا Lenovo یا Sony ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یکی از بچه ها میگه اگه apple بخری با کنفیگ پایین از اینا بهتره موندم واقعا .
    اپل برای بچه مایه دارهایی خوبه که کانفیگ بالاش را می تونند بگیرند وگرنه همچین چیزی که شما فکر می کنید نیست که بتونه با کانفیگ پایین کارهای سنگین انجام داد ولی خوب باز هم اپل دیگه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

میگم من واسه داداشم همین core i7 رو از مدل y560 لنوو سفارش دادم اون بیشتر کارش با نرم افزارهای 3d هستش و مکانیک میخونه واسه طراحی با catia و 3d max کار میکنه اصلا ارزش داره پولی رو که میخام بابت این برند ها بدم که cpu بالا دارنcore i7 برم apple با این مشخصات بخرم مثلا با 1630000تومان برم این مدل رو بخرم؟
    Apple MC374LL/A
    سی پی یو : Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHZ 1066 3MB Cache
    رم : 4GB 1066
    هارد: 250gb
    گرافیک:NVIDIA GeForce 320M 256MB DDR3
    ورودی خروجی:
    Headphone JackMicrophone InputUSB 2.0 x 2FireWire 800 (up to 800 Mbps)Mini DisplayPortiSight Cameraصفحه نمایش:
    Screen Size:
    13.3"
    Type:
    Glossy
    Resoloution:
    1280x800
    Backlight:
    LED
    امکانات دیگر:
    ColorSilverWeight2.04 kgOriginMade in ChinaFactory Warranty3 year limited warranty
    من خودم مهندسی کامپیوتر میخونم و زیاد اهل بازی نیستم تنها بازی که می کنم PES هستش اونم بعضی وقتا و کارم با نرم افزارهای flash و کلا طراحی سایت برنامه نویسی با مجموعه ی visual dot net و MATLAB وخلاصه کارای مولتی مدیا شما نظر بدین.ارزش داره بابت اپل همچین پولی بدم؟؟؟؟کانفیگ های core i7 اپل بالای 2500000تومنه .والا موندم .نمیدونم کمک کنین.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

3052 اون مدل سونی رو نمیشناسم اگه میشه کانفیگشو بذارین.
    اینم مشخصات سونی

Model : Sony F 121
    Cpu : CoreI7 1.7 Up To 2.9 GH
    Cash : 6M
    Ram : 4GB
    HDD : 500
    Drive : DVD+RW
    LCD : 16.4"WXGA
    VGA : GF 310M / D 512MB
    NET : M/L/W
    Weight : 3.2 KG
    قيمت : 13,660,000

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دلیل شما برای اینکه می گید Hp بهتر از Lenovo چیه؟
    زمین و زمان دارند می گن Lenovo حالا شما یهو اومدی گفتی Hp؟ چون مارک Hp در ایران معروفتره اینو می گید؟ حق دارید.
    در کل خدمتتون عرض کنم در سایت معتبر Laptopmag در رده بندی لپ تاپ ها اول اپل و بعد هم لنوو (نه به اشتباه دوستان IBM ) و رتبه ی سوم هم برای Sony هست به دلایلی که در سایتش هست و Hp هم رتبه ی ششم است و من حوصله ندارم تایپ کنم.
    نکته ی دیگه اینکه از نظر تاچ پد و کیبورد Lenovo بالاترین رتبه حتی بالاتر از Apple را داره (البته با اختلاف یک امتیاز)
    این هم نکته ی بعدی در مورد Lenovo: Best Brand 2010 Runner-Up
    این هم نکته ی بعد که رضایت مشتریان از لپ تاپشان برای لنوو 4 است در صورتی که از اچ پی 2 است در صورتی که بالاترین نمره 5 است که برای sony و asus است.
    از طرف دیگه در بین خرابی لپ تاپ ها: ASUS کم ترین آمار و Hp بالاترین آمار را در خرابی در سال سوم به بعد داره.
    در ضمن Lenovo Y560 داری کانفیگ متفاوتی هست از Corei3 تا این جدیدش Corei7 740QM
    حالا انتخابتون Hp است یا Lenovo یا Sony ؟؟؟؟
    زمین و زمان میگن لنوو بهتره چرا اچ پی 4 ساله پرفروش ترینه و لنوو چهارمه؟
    اگه بابت موس میگین باید خدمتتون عرض کنم که دو تاشونو شرکت synaptic میزنه.دیزاین هم که دیگه همه میدونن اچ پی قشنگترین لپ تاپارو داره.چیزهای دیگه اچ پی میشه به ریموت کنترل و دیویدی رایتر لایت اسکریبش اشاره کرد.یه چیز مشترکم دارن و اون فینگر پرینته ولی اچ پی کجا و لنوو کجا.یکی از آشناهام لنوو داشت که فینگر پرینت داشت با انگشت یکی دیگه هم دیدم بازش کرد ولی 2170 من تا حالا از این مشکلا نداشته.
    مطمئن باشین اچ پی الکی پرفروشترین نشده.

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

اینم مشخصات سونی

Model : Sony F 121
    Cpu : CoreI7 1.7 Up To 2.9 GH
    Cash : 6M
    Ram : 4GB
    HDD : 500
    Drive : DVD+RW
    LCD : 16.4"WXGA
    VGA : GF 310M / D 512MB
    NET : M/L/W
    Weight : 3.2 KG
    قيمت : 13,660,000
    هدفتون از دادن این مدل سونی در مقابل 3052 چی بود؟
    بابا این فقط کیفیت ال سی دیش بهتره بقیه همه برتریها با اچ پیه.رم هارد دی وی دی رایتر گرافیک وزن فینگر پرینت.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

خوب راحع به اپل هم نظر بدین اینطوری که فهمیدم رمش رو میشه تا 8 گیگ ارتقا داد هاردشم اگه کم آوردم External 1TB میخرم یه نظر کلی بدین اصلا با این کارایی که من میکنم به صرفه است تو یه سایت نوشته بو د 10 ساعت با باتریش کار میکنه
    وزنشم که مناسبه ولی نمیدونم ارزش داره در مقابل غول ها core i7 از برند هایی که معرفی کردم؟؟می خام یه عمری واسم کار کنه.......گرافیکش ؟؟؟؟؟به نظزتون پایین نیست؟؟؟

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

فقط میدونم گرافیک y560 قدرتمندتر از HP DV6-3052 البته فکر نکنم زیاد تفاوتی بینATI 5730 , Ati 5650 باشه؟؟؟حالا فعلا شما راجع به اپلی که گفتمم نظر بدبن بعد بریم سراغ این برندها......

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

از یه طرف رم hp بالاتره یعنی 6 گیگ رم ddr3 درمقابل ibm رمش 4 گیگه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •