سلام
باتوجه به عکس ها:
1. باس رم چنده؟
2.مادربرد حداکثر از چه باسی پشتیبانی میکنه؟ یعنی روی این مادربرد میشه از رمی استفاده کرد که باس 400 یا 533 باشه؟
3.ایا با افزایش رم سرعت سیستم افزایش میابد؟
![]()
سلام
باتوجه به عکس ها:
1. باس رم چنده؟
2.مادربرد حداکثر از چه باسی پشتیبانی میکنه؟ یعنی روی این مادربرد میشه از رمی استفاده کرد که باس 400 یا 533 باشه؟
![]()
132.9!. باس رم چنده؟
تغییر محسوس حس نخواهید کرد ... در کل سیستمتون خیلی قدیمی هست و ارزش آورکلاک رو نداره ...2.مادربرد حداکثر از چه باسی پشتیبانی میکنه؟ یعنی روی این مادربرد میشه از رمی استفاده کرد که باس 400 یا 533 باشه؟
یکی گفت چون این رم دوبل است لذل باس 266 است.
درسته؟
از کجا مشخص میشه که دوبله؟
سلام
اگه باس 400 یا 533 هم ساپورت کنه بازهم با اضافه کردن یک رم دیگر تاثیر چندانی مشاهده نمیکنید![]()
سلام دوستان من روي سيستم يك رم 2گيگ1333 مارك جل داشتم جديدا يك رم 2گيگ1333 كينگ استون هم خريدم اما در كامپيوتر فقط 3گيگ رم رو نشون ميده مشكل از كجاست ؟
سلام دوستان من روي سيستم يك رم 2گيگ1333 مارك جل داشتم جديدا يك رم 2گيگ1333 كينگ استون هم خريدم اما در كامپيوتر فقط 3گيگ رم رو نشون ميده مشكل از كجاست ؟
ویندوز 64bit نصب کنید.سلام دوستان من روي سيستم يك رم 2گيگ1333 مارك جل داشتم جديدا يك رم 2گيگ1333 كينگ استون هم خريدم اما در كامپيوتر فقط 3گيگ رم رو نشون ميده مشكل از كجاست ؟
به نظر شما من این سیستم را چقدر بفروشم خوبه؟
و با چقدر می تونم یه سیستم ایده ال خرید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)