دوستاني كه در شهر رشت ساكن هستند يا در اون تردد دارن حتماً تبليغات خياباني مجتمع فني تهران شعبه رشت رو ديدن. من قراره فردا برم باهاشون صحبت كنم تا روشن شم اما قبلش ميخواستم با شما مشورت كنم و با زمينه قبلي وارد مذاكرات بشم.
بعلت اينكه من معمولاً چون در حال رانندگي هستم و عموماً اين تبليغات در جاهايي قرار گرفتن كه نميشه متوقف شد و خوند، يك شماي كلي از اطلاعيه اين آموزشگاه يادم مونده. يه وب سايت درست و درموني هم ندارن تا آدم بتونه با مراجعه به اونجا تحقيقاتشو تكميل كنه.
اونجا به نظرم نوشته بود سه دوره CCNA ، برنامه نويسي dot net و يه مدرك ديگه كه يادم نيست رو با گواهينامه معتبر بين المللي و داراي امتياز بالاي مهاجرتي تدريس ميكنن و تا اول ديماه هم با تخفيف خاصي اين دوره ها رو برگزار ميكنن.
حالا سئوالاتم اينها هستن:
1- آيا كسي صلاحيت اين آموزشگاه رو براي تدريس چنين دوره هاي معتبري رو تأييد ميكنه؟
2- آيا اصولاً يك ايراني ميتونه از اين مدرك ها بگيره؟ من چند ماه پيش ميخواستم براي Network+كه ساده تر از CCNA هستش اقدام كنم ولي متوجه شدم به علت تحريم، به ايراني ها اصلاً از اين مدارك نميدن مگر اينكه پاسپورت يك كشور مجازرو داشته باشن. آيا ممكنه راهي قانوني براي اعطاي اين مدارك به ايراني ها باز شده باشه؟
خواهش ميكنم روشنم كنين من هر روز با ديدن اين تبليغات شكنجه ميشم.