تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل برای لپتاپ ایسوز K52JK

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل برای لپتاپ ایسوز K52JK

با سلام
    دوستان من یک لپتاپ k52jk ایسوز دارم با مشخصات زیر :
    cpu :intel core i 5 520 m
    vga : 5145 ati
    ram 4 gb
    hdd : 500

من این لپتاپ را تیر ماه امسال خریدم با گارانتی سازگار و از همون هفته اول با دو مورد برخورد کردم که تا الان باهاش سر کردم و پشت گوش انداختم اما دیگه می خواهم ببرم به گارانتی اما قبلش می خواهم نظر شما را هم بدانم . و اما مشکلات :
    1 - وسط کار با لپتاپ بعضی موقع ها یکدفعه پیغام Memory Dump می اید و سیستم ریست می شود البته گاهی اوقات در یک روز 2 الی 3 بار این اتفاق می افتد و گاهی هم ممکنه که 3 الی 4 روز این اتفاق نیوفتد .

2 - وسط کار با لپ تاپ یکدفعه کامپیوتر به صورت Slow Motion یه Refresh میشود و فکر میکنم در این لحظه VGA میپرد و رنگ taskbar هم تغییر می کند و همچنین WireLess هم قطع می شود و بعد پس از 50 ثانیه دوباره کامپیوتر به صورت Slow Motion یه Refresh میشود و همه چیز درست می شود . این اتفاق هم گاهی 2 الی 3 بار در روز اتفاق می افتد و بعضی روز ها هم اتفاقی نمی افتد .

3 - در طول این مدت که لپتاپ را خریدم دوبار هم رنگ امیزی لپ تاپ کلا به هم خورد یعنی از همه رنگ در صفحه دسکتاپ من ظاهر شد و من مجبور شدم که کامپیوتر را ریست کنم .

البته یه بار به گارانتی زنگ زدم و این مشکلات را بهشون گفتم و انها به من پیشنهاد کردند که بایوس را اپدیت کنم .
    و من یه بار Bios هم اپدیت کردم ولی مشکلات بالا همچنان وجود دارند . البته از موقع خریدن لپ تاپ تا حالا چندین بار ویندوز هم عوض کردم ولی مشکلات همچنان پا برجاست .
    از شما دوستان تقاضا دارم تا من را راهنمایی کنید که به مشکل لپتاپم پی ببرم . البته خودم حدس میزنم که مشکل باید از کارت گرافیک باشد . اما برای مطمئن شدن به نظر شما اساتید هم نیاز دارم .

قابل ذکر است که مشکلات بالا فقط موقع کار کردن با یک نرم افزاری خاص اتفاق نمی افتد منظورم این است که گاهی در حال وب گردی این اتفاقات می افتد و گاهی با کار کردن با نرم افزار های دیگر .

دوستان سوال دیگر اینکه ایا نیاز است قبل از تحویل دادن لپتاپ به گارانتی سریال نامبر تمام قطعات را یاد داشت کنم یا نه گارانتی سازگار گارانتی قابل اعتمادی است ؟
    با تشکر
    Last edited by majid67110; 03-12-2010 at 19:15. دليل: ویرایش عنوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یک لپتاپ k52jk ایسوز دارم با مشخصات زیر :
    cpu :intel core i 5 520 m
    vga : 5145 ati
    ram 4 gb
    hdd : 500

من این لپتاپ را تیر ماه امسال خریدم با گارانتی سازگار و از همون هفته اول با دو مورد برخورد کردم که تا الان باهاش سر کردم و پشت گوش انداختم اما دیگه می خواهم ببرم به گارانتی اما قبلش می خواهم نظر شما را هم بدانم . و اما مشکلات :
    1 - وسط کار با لپتاپ بعضی موقع ها یکدفعه پیغام Memory Dump می اید و سیستم ریست می شود البته گاهی اوقات در یک روز 2 الی 3 بار این اتفاق می افتد و گاهی هم ممکنه که 3 الی 4 روز این اتفاق نیوفتد .

2 - وسط کار با لپ تاپ یکدفعه کامپیوتر به صورت Slow Motion یه Refresh میشود و فکر میکنم در این لحظه VGA میپرد و رنگ taskbar هم تغییر می کند و همچنین WireLess هم قطع می شود و بعد پس از 50 ثانیه دوباره کامپیوتر به صورت Slow Motion یه Refresh میشود و همه چیز درست می شود . این اتفاق هم گاهی 2 الی 3 بار در روز اتفاق می افتد و بعضی روز ها هم اتفاقی نمی افتد .

3 - در طول این مدت که لپتاپ را خریدم دوبار هم رنگ امیزی لپ تاپ کلا به هم خورد یعنی از همه رنگ در صفحه دسکتاپ من ظاهر شد و من مجبور شدم که کامپیوتر را ریست کنم .

البته یه بار به گارانتی زنگ زدم و این مشکلات را بهشون گفتم و انها به من پیشنهاد کردند که بایوس را اپدیت کنم .
    و من یه بار Bios هم اپدیت کردم ولی مشکلات بالا همچنان وجود دارند . البته از موقع خریدن لپ تاپ تا حالا چندین بار ویندوز هم عوض کردم ولی مشکلات همچنان پا برجاست .
    از شما دوستان تقاضا دارم تا من را راهنمایی کنید که به مشکل لپتاپم پی ببرم . البته خودم حدس میزنم که مشکل باید از کارت گرافیک باشد . اما برای مطمئن شدن به نظر شما اساتید هم نیاز دارم .

قابل ذکر است که مشکلات بالا فقط موقع کار کردن با یک نرم افزاری خاص اتفاق نمی افتد منظورم این است که گاهی در حال وب گردی این اتفاقات می افتد و گاهی با کار کردن با نرم افزار های دیگر .

دوستان سوال دیگر اینکه ایا نیاز است قبل از تحویل دادن لپتاپ به گارانتی سریال نامبر تمام قطعات را یاد داشت کنم یا نه گارانتی سازگار گارانتی قابل اعتمادی است ؟
    با تشکر

خوهشا یک نفر جواب دهد
    ممنون

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

خوب مسلما مشکل شما فقط توسط گارانتی حل میشه ، گارانتی قابل اعتماد هست.

فقط از هارد خود و اطلاعاتش یک پشتیبن بگیرید و اطلاعات محرمانه و شخصی خود رو حذف کنید.
    در هنگام تحویل باتری دستگاه خود رو بر دارید. که نیازی ندارند.

در مورد بقیه قطعات مشکلی نیست ،

نوت بوک شما هم حدود 1 هفته ایی مهمان اونها خواهد بود ! متاسفانه !

4. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب مسلما مشکل شما فقط توسط گارانتی حل میشه ، گارانتی قابل اعتماد هست.

فقط از هارد خود و اطلاعاتش یک پشتیبن بگیرید و اطلاعات محرمانه و شخصی خود رو حذف کنید.
    در هنگام تحویل باتری دستگاه خود رو بر دارید. که نیازی ندارند.

در مورد بقیه قطعات مشکلی نیست ،

نوت بوک شما هم حدود 1 هفته ایی مهمان اونها خواهد بود ! متاسفانه !

با تشکر از راهنماییتان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •