تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: قدم دوم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض قدم دوم

من چند سالی و گهگاهی به صورت تفریحی، با نرم افزارهای مختلف اما ساده مثل ulead video studio و از این دست، میکس و مونتاژ میکردم. الان چند روزیه که تصمیم گرفتم به صورت حرفه ای این کارو دنبال کنم. فک کنم واسه شروع، Adobe Premiere و Edius بد نباشه. منتها اصلا نمیدونم پلاگینهایی که واسه کار با این برنامه ها هست چطوریه. منظورم این نیست که از کجا میشه تهیه کرد. منظورم نوع کار باهاشون هست.

مثلا پلاگین هالیوود اف ایکس، مختص کدومه؟ کدوم پلاگین با کدوم نرم افزار بهتر کار میکنه؟ و کلا شما چه پلاگینی رو مخصوصا جهت میکس مراسم عروسی پیشنهاد میکنید؟

از نظر منابع آموزشیم هیچ مشکلی ندارم. پس حتی اگه نرم افزار سخت تری هم بود ممنون میشم معرفی کنید.

و در آخر اینکه این جریان کارت کپچر مخصوص فلان نرم افزار (مثلا مخصوص پریمایر چیه؟!) چون من خودم یه کارت کپچر و یه هندیکم سونی دارم که باهاش فیلم برداری و کپچر میکنم.

ممنون.

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی خیلی خیلی میخوای حرفه ای کار کنی برو سراغ After Effects
    البته در کنار پریمایر
    شما اول خود پریمیر رو حرفه ای شو پلاگینهای خودش هم خوب هستند بعد برید سراغ پلاگینهای دیگر
    موفق باشید

3. این کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

پيش فرض

من هم دقيقا مثل شما بودم از ويدئو استوديو دل كندم و رفتم سراغ پريماير خيلي باهاش حال نكردم رفتم سراغ اديوس و اويد ليكوييد اديوس براي كاراهاي عروسي و اويد براي كارهاي اداري خيلي خوبند
    براي شروع افتر هم كه من تازه ميخوام برم سراغشون حتما بايد فتوشاپ در حد متوسط به بالا بلد باشي كمي تري دي مكس هم بلد باشي عالي ميشي اويد رو ياد بگير بعد برو دنبال افتر افتر منابع زياده تو خود سايت پي سي ورد هم هست اديوس هم يك سرچ بزن پيدا ميكني خلاصه اينكه نميشه با يك نرم افزار رويهاتو به عرصه ظهور برساني بايد در هر كدام دستي داشته باشي اگه هم حوصله اين كارها رو نداري اين نرم افزارهاي كه گفتم رو مثلا اديوس رو ياد بگير و بعد از كليپهاي آماده استفاده كن كه توصيه نميشه با زهم خودت ميدوني فعلا خيلي دنبال پلاگين نباش پلاگين خودش خود بخود پيدا ميشه
    موفق باشي

5. این کاربر از abbasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیلی خیلی خیلی میخوای حرفه ای کار کنی برو سراغ After Effects
    البته در کنار پریمایر
    شما اول خود پریمیر رو حرفه ای شو پلاگینهای خودش هم خوب هستند بعد برید سراغ پلاگینهای دیگر
    موفق باشید
    بله. افتر افکتو میدونم چطوریه جریانش. در مورد پریمایر هم میخوام همین کارو کنم منتها آخر نگفتید جریان این کارت مخصوص پریمایر یا فلان نرم افزار چیه؟ منم تازه به این نکته برخوردم اونم از توی همین انجمن.

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

من هم دقيقا مثل شما بودم از ويدئو استوديو دل كندم و رفتم سراغ پريماير خيلي باهاش حال نكردم رفتم سراغ اديوس و اويد ليكوييد اديوس براي كاراهاي عروسي و اويد براي كارهاي اداري خيلي خوبند
    براي شروع افتر هم كه من تازه ميخوام برم سراغشون حتما بايد فتوشاپ در حد متوسط به بالا بلد باشي كمي تري دي مكس هم بلد باشي عالي ميشي اويد رو ياد بگير بعد برو دنبال افتر افتر منابع زياده تو خود سايت پي سي ورد هم هست اديوس هم يك سرچ بزن پيدا ميكني خلاصه اينكه نميشه با يك نرم افزار رويهاتو به عرصه ظهور برساني بايد در هر كدام دستي داشته باشي اگه هم حوصله اين كارها رو نداري اين نرم افزارهاي كه گفتم رو مثلا اديوس رو ياد بگير و بعد از كليپهاي آماده استفاده كن كه توصيه نميشه با زهم خودت ميدوني فعلا خيلي دنبال پلاگين نباش پلاگين خودش خود بخود پيدا ميشه
    موفق باشي
    خوب. من چون میخوام بیشتر مراسم عروسی رو میکس کنم پس به نظر شما ادیوس گزینه ی بهتریه. اما تو یه مقایسه با پریمایر، اونم واسه میکس مراسم عروسی، ادیوس بهتره یا پریمایر؟ با توجه به پلاگینها البته.

اوید چطور؟ اینطور که معلومه سطحش از ادیوس و پریمایر بالاتر و از افتر افکت کمتره؟

در مورد پلاگین، تا اونجایی که من میدونم توی تمام میکس های مراسم عروسی، فقط از پلاگین استفاده میشه و نه از چیز دیگه ای. میشه واضحتر توضیح بدی؟

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

پيش فرض

هم اين طور كه شما گفتيد ليكوييد و اديوس يك دنياي ديگه است من خودم بيشتر با ليكوييد كار ميكنم و پريماير هم بلد نيستم البته منظور شما رو از پلاگين فكر كنم بيشتر انواع ترانزيشن و وايپ و افكتهاي مختلف باشد كه هم روي اديوس و هم روي ليكويد قابل نصبه به ساييت كامپيوتر نسل جوان سر بزن انجا يك چيزهاي پيدا ميكني در مورد كارت هم بايد بگم كه ما يك كارت داريم به نام كارت كپچر كه فيلم رو از انالوگ به ديجيتال با نرم افزارهاي تدوين كپچر ميكني كه من خودم با مبلغ خيلي ناچيز با خريد يك كابل 1394 اين مشكل رو حل كردم و پول به كارت ندادم البته بايد مادربوردتون 1394 داشته باشه در حقيقت پورت تش رو بايد داشته باشه
    ديگه هيچي لازم نداري برو يا علي كارت مارت هم نميخواد همه داران همينجوري كار ميكنند چندتا كليپ اماده هم خريدند و هر 20 دقيقه 30 دقيقه يك كليپ اماده و تمام.

8. این کاربر از abbasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هم اين طور كه شما گفتيد ليكوييد و اديوس يك دنياي ديگه است من خودم بيشتر با ليكوييد كار ميكنم و پريماير هم بلد نيستم البته منظور شما رو از پلاگين فكر كنم بيشتر انواع ترانزيشن و وايپ و افكتهاي مختلف باشد كه هم روي اديوس و هم روي ليكويد قابل نصبه به ساييت كامپيوتر نسل جوان سر بزن انجا يك چيزهاي پيدا ميكني در مورد كارت هم بايد بگم كه ما يك كارت داريم به نام كارت كپچر كه فيلم رو از انالوگ به ديجيتال با نرم افزارهاي تدوين كپچر ميكني كه من خودم با مبلغ خيلي ناچيز با خريد يك كابل 1394 اين مشكل رو حل كردم و پول به كارت ندادم البته بايد مادربوردتون 1394 داشته باشه در حقيقت پورت تش رو بايد داشته باشه
    ديگه هيچي لازم نداري برو يا علي كارت مارت هم نميخواد همه داران همينجوري كار ميكنند چندتا كليپ اماده هم خريدند و هر 20 دقيقه 30 دقيقه يك كليپ اماده و تمام.
    بله منظورم از پلاگین همین بود. چون ساخت افکت که کاری نداره. اونم با وجود افتر افکت. پس منظور شما از پلاگین، افکت های آماده مثل رعد و برق و آتش و اینجور چیزاس؟ اما ترنزیشنها که اوناهم خودشون کلی انواع مختلف دارن هم به نظر من پلاگین محسوب میشن. چون از اسم کلمه معلومه! یه سری ترنزیشن از قبل اماده که نصب میشه و به قابلیت های برنامه اضافه میشه! فقط اینو نمیدونم که این پلاگین ها همه منظوره هستن؟ روی همه ی این نرم افزارها قابلیت نصب دارن یا فقط مختص نرم افزار خاصیه؟ مثلا هالیوود اف ایکس؟

در مورد کارت هم که بله. منم چند ساله که کارت دارم و مادربود جدیدمم ورودی آی لینک داره. فقط تعجبم از این بود که این چیزی که خوندم توی یکی از پستهای این انجمن، چه معنی ای داشت. همین.

در ضمن آخرین ورژن ادیوس به همراه پلاگینهاش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ ممنون.

و اینکه میدونم مثلا واسه فهمیدن آخرین ورژن ادیوس میشه رفت به سایت خودش و بعدم میشه با یه سرچ توی جستجوگرهای فایل آپلودینگها هم خود برنامه و هم پلاگینهاشو هم آموزششو پیدا کرد اما کمک گرفتن از کسایی که قبلا توی این کار بودن، چیز دیگه اییه.

منم امروز پریمیرو نصب کردمو کار باهاشو شروع کردم. خیلی خیلی راحته. امیدوارم ادیوسم به همین راحتی باشه

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    khorasan shomali

پيش فرض

راستش ادورجها كه يكي از قويترين به قول شما پلاگينها هستند يا همين هاليوود اف ايكس رو اديوس خوب نصب ميشه اما رو ليكوييد برخيش بازي در مياره با پريماير هم نميدونم البته براي ما كه پول واقعي نميديم و كرك شده استفاده ميكنيم كار باهاشون هم كه تقريبا آسانه
    اديوس 6 فعلا سي روزه است كركش هم نيامده همون 5.52 اخر ورژنشه خيلي هم خوبه

11. این کاربر از abbasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستش ادورجها كه يكي از قويترين به قول شما پلاگينها هستند يا همين هاليوود اف ايكس رو اديوس خوب نصب ميشه اما رو ليكوييد برخيش بازي در مياره با پريماير هم نميدونم البته براي ما كه پول واقعي نميديم و كرك شده استفاده ميكنيم كار باهاشون هم كه تقريبا آسانه
    اديوس 6 فعلا سي روزه است كركش هم نيامده همون 5.52 اخر ورژنشه خيلي هم خوبه
    ممنون. میشه اسم لاتین پلاگین ادورج رو بنویسید؟ فک کنم این باید باشه؟ adorege و همچنین شما از چه پلاگینهایی استفاده میکنید؟

راستی آخرین ورژن این پلاگینو از کجا میشه گیر اورد؟ (کرک شده) ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •