با سلام مادر بردم گیگا 945 پی ال اس تری هست حالا با چه ادرسی برم تو سایت گیگا بایت برایه اینکه بفهمم چه نوع سی پیوهایی میشه نصب کرد؟؟ ممنون/
با سلام مادر بردم گیگا 945 پی ال اس تری هست حالا با چه ادرسی برم تو سایت گیگا بایت برایه اینکه بفهمم چه نوع سی پیوهایی میشه نصب کرد؟؟ ممنون/
سلام
gigabyte.com.tw/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2536
ممنون از راهنماییتون. ایا تو این لیست سیپیو 4 هسته ای هست؟؟/ یا دو هسته ای؟/ اگه ممکنه بهترین 4 هسته ای و بهترین دو هسته ای رو برام مشخص کنین. مرسی.
خواهش مي كنم
شايد بهتر باشه مشخصات سيستم و رم كه الان داريد رو بفرماييد.
همچنين هزينه اي كه مي خواهيد براي CPU بكنيد رو مشخص كنيد. تا دوستان بتونن بهتر راهنماييتون كنند.
توي ليست CPU هاي ساپورت شده به وسيله ي مادربورد شما؛ CPU هاي دويست و خورده اي هزار تومني هم هست.
شايد مثلاً نظر دوستان اين باشه كه CPU ي صد و خورده اي بخريد و در كنارش يه رم با FSB بالاتر بخريد.
چهار هسته ای Q9650=340
دو هسته ای E8600=حدود 180
سلام رمم 2 گیگ و ddr2هست. بنظره شما بهترین انتخاب برایه سیپیو کدومه تو لیست؟؟ و حدودا قیمتش. ممنون.
سلام.
کاربردتون چیه ؟ بودجه هم مشخص کنید بهتر راهنمایی کنیم ...
تو سایش جلوی خیلی از سی پی یو ها N.A گذاشته و این یعنی تا حالا تست نشدن احتمال داره درست کار نکنن! ولی اگه بخوای بیخیال یه مدل انتخاب کنی بنظر من همون E8600 خیلی خوبه! بیشتر از این هزینه نکن! رم رو هم تا 1066 ساپورت میکنه! ولی تاثیر خاصی نداره! کلا 2 گیگ رم ساپورت میکنه!
Last edited by Dj_aghamajid; 09-12-2010 at 10:00.
سلام
فکر کنم این تاپیک کمی قدیمی باشه
با توجه به لیست سایت گیگابایت این مادربرد اکثر پردازنده ها را ساپورت نمی کنه
حتی دو هسته ای های سری 7 را هم که با فرکانس مسیر 1066 کار می کنند با فرکانس 800 می شناسه
در کل توصیه می کنم زیاد خرج این سیستم نکنید
دقت کنید که این مادربرد هیچ کدوم از این پردازنده ها را نمیشناسهچهار هسته ای Q9650=340
دو هسته ای E8600=حدود 180
n/a یعنی در دسترس نیستتو سایش جلوی خیلی از سی پی یو ها N.A گذاشته و این یعنی تا حالا تست نشدن احتمال داره درست کار نکنن! ولی اگه بخوای بیخیال یه مدل انتخاب کنی بنظر من همون E8600 خیلی خوبه! بیشتر از این هزینه نکن! رم رو هم تا 1066 ساپورت میکنه! ولی تاثیر خاصی نداره! کلا 2 گیگ رم ساپورت میکنه!
بدین معنی که این پردازنده برای این مادربرد ساپورت نمیشه
ضمن اینکه e8600 را هم اصلا ساپورت نمی کنه
بله
متاسفانه هیچ کدومو ساپورت نمیکنه.
بالاترینش e6850 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)