ممنون برا جوابت
برای اینکه کارم بشه باید حتما اون 100 مگا بایت رو حذف کنم؟
.gif)
آخه سیستم من ویندوز نداشت اصلا نمیدونم توی اون 100 مگابایت چیه؟
میگم اگه Xp رو بیخیال شم و 7 و لینوکس نصب کنم اونوقت اول 7 رونصب کنم بعد از رو ویندوز لینوکس رو نصب کنم؟
بعد کدوم درایو پرایماری اکتیو میشه و کدوم یکی پرایماری خالی؟
سلام.
خیر ؛ اجباری نیست که اون 100 مگابایت رو حذف کنید. داخل همین برنامه Acronis Disk Director می تونید روی اون 100 مگابایت کلیک راست کنید و Explore رو بزنید تا از محتویاتش آگاه بشید و در صورت نیاز اون رو حذف کنید یا نگه دارید.
( در صورتی که قبلا روی این هارد ویندوز 7 بوده ، به احتمال خیلی زیاد ، این پارتیشن 100 مگابایتی مربوط به اطلاعات Restoration Data برای اون ویندوز هست و اگر الان همه چیز رو پاک کردین ، می تونید این پارتیشن هم پاک کنید. معمولا نام این پارتیشن هم System Reserved هست )
پیشنهاد خوبیه که XP رو بیخیال بشید. چون برنامه های XP رو می تونید با یکسری تنظیمات در ویندوز 7 اجرا کنید و عملا نصب XP یه جورایی زیاد به کار نمیاد.
بله همیشه اول ویندوز نصب میشه و بعد لینوکس.
برای نصب لینوکس بعد از نصب ویندوز 7 دو راه دارید. یا اینکه اوبونتو رو به کمک نرم افزار Wubi داخل پارتیشن ویندوز نصب کنید. یا اینکه کاملا به صورت مجزا اوبونتو رو در پارتیشن جداگانه نصب کنید.
استفاده از Wubi برای افرادی که به تازگی می خوان با لینوکس آشنا بشن بیشتر توصیه میشه. هر موقع هم خواستین به راحتی میتونید اوبونتو رو از پارتیشن ویندوز پاک کنید. ( از طریق Add/Remove Programs در ویندوز ) نرم افزار Wubi داخل سی دی نصب اوبونتو موجود هست. ضمنا اگر از Wubi استفاده کنید ، اوبونتو خودش به عنوان گزینه دوم بوت بعد از ویندوز 7 قرار می گیره.
برای اطلاعات تکمیل تر درباره Wubi و طریقه نصب و تنظیمات اون می تونید در گوگل و یا انجمن های فارسی اوبونتو جستجو کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر خواستید اوبونتو رو در پارتیشن مخصوص به خودش نصب کنید ، بعد از اینکه ویندوز 7 رو نصب کردید ، اوبونتو رو در سی دی رام قرار می دیدید و در مراحل نصب ، پارتیشن مناسب رو برای نصبش انتخاب میکنید. دقت کنید که در حین نصب اوبونتو وقتی در مورد پارتیشن نصب سوال می کنه ، Use Entire Disk رو نزنید !! چون تمام هارد رو پاک می کنه و فقط اوبونتو نصب میشه.
باز در این مورد هم میتونید جستجو کنید . مطالب خیلی کاملی در مورد نصب اوبونتو به فارسی یا انگلیسی در گوگل پیدا میشه. ( اگر در مورد نصب لینوکس اطلاعاتتون کافی نیست ، به شدت توصیه می کنم خوب جستجو کنید و ابتدا کامل یاد بگیرید. )
در مورد سوال آخرت ، دقیق نمی دونم. اما فکر نمی کنم بوت لودر لینوکس ( Grub ) به این مسئله کاری داشته باشه. چون میتونه خودش رو داخل MBR هارد نصب کنه و از سکتور 0 هارد، پارتیشن ها رو آدرس دهی کنه.
بعد از اینکه هر دو رو نصب کردی مجددا با Acronis بیا بالا و ببین کدوم پارتیشن Primary Active هست.