تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل nod32 با comodo firewall

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

13 مشکل nod32 با comodo firewall

سلام
    من آنتی ویروس nod32 رو داشتم.فایروال comodo رو از سایت رسمی خودش دانلود کردم که رایگان بود.هنگام نصب فایروال،nod32 دوتا از فایلهای اجرایی کومودو رو تروجان معرفی کرد و اونها رو پاک کردو به قرنطینه برد اما چون پروسه نصب با مشکل مواجه میشد من اونها رو به قسمت Exclusions بردم.
    مشخصات فایلها با توضیحات خود nod32 رو میذارم.لطفا درباره این فایلها توضیح بدین که چرا تروجان تشخیص داده شده اند؟آیا این فایلها سالمند؟
    ضمنا اینجا سوال کردم برای اینکه در تاپیکها،گاهی متعصبانه پاسخ داده میشه.لطفا انتقال داده نشه.
    این هم مشخصات فایلها:

Real-time file system protection file C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe probably a variant of Win32/Genetik trojan cleaned by deleting - quarantined NT AUTHORITY\SYSTEM Event occurred on a new file created by the application: C:\Windows\System32\msiexec.exe.

Real-time file system protection file C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\repair\cfp.exe probably a variant of Win32/Genetik trojan cleaned by deleting - quarantined NT AUTHORITY\SYSTEM Event occurred on a new file created by the application: C:\Windows\System32\msiexec.exe.

داره خودمونی میشه kactos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

معمولا برنامه های امنیتی با هم دشمنی دارند مخصوصا nod که الکی به همه چیز گیر میده! شما نود رو پاک کن و Comodo Internet Security رو نصب کن تا یک عمر خیالت راحت بشه !

3. 3 کاربر از kactos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

معمولا برنامه های امنیتی با هم دشمنی دارند مخصوصا nod که الکی به همه چیز گیر میده! شما نود رو پاک کن و Comodo Internet Security رو نصب کن تا یک عمر خیالت راحت بشه !
    خب تکلیف این فایلها چی میشه؟آیا کسی با آنتی ویروس دیگه ای فایروال کومودو رو نصب کرده؟الان من به نود اعتماد کنم یا به کومودو یعنی این فایلها سالمند؟لطفا کسانی که فایروال کومودو دارن و آنتی ویروسی بجز کومودو دارن نتیجه اسکن پوشه COMODO رو بگن.

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

خب تکلیف این فایلها چی میشه؟آیا کسی با آنتی ویروس دیگه ای فایروال کومودو رو نصب کرده؟الان من به نود اعتماد کنم یا به کومودو یعنی این فایلها سالمند؟لطفا کسانی که فایروال کومودو دارن و آنتی ویروسی بجز کومودو دارن نتیجه اسکن پوشه COMODO رو بگن.
    یه خورده تاریخ جواب دیر شده ولی برای دیگران که این تایپیک میخونن خواستم که براشون جای سوال نباشه؟
    من فایروال کمودو با آنتی ویروسهای Avira - Kaspersky - Avg نصب کردم ومشکلی که شما داشتید نداشتم وبه راحتی درکنار هم با صلح صفا سرمیکردند
    موفق باشید.

6. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من هم قبلا با کسپر داشتم مشکلی نداشت

8. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

من هم قبلا با کسپر داشتم مشکلی نداشت

10. این کاربر از milaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ضمنا اینجا سوال کردم برای اینکه در تاپیکها،گاهی متعصبانه پاسخ داده میشه.
    اینو خوب اومدی
    به جای اینکه انتقاد بشه تا نرم افزارشون کامل شه فقط بی دلیل برای رو کم کردن الکی و بچه بازی، کورکورانه میپرستنش

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

با آنتی ویروس nod و comodo پوشه های مربوطه رو اسکن کردم مشکلی نداشتند به فایلی گیر ندادند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •