تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: 10 روزه توی 3تا تایپیک درخواست دادم ،هیچ کس به دادم نمیرسه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9 10 روزه توی 3تا تایپیک درخواست دادم ،هیچ کس به دادم نمیرسه!!!!

تو رو خدا یکی کمک کنه همه SMS هانم پاک شد!! دارم دق میکنم
    سلام چند روز پیش محل SAVE اس ام اس هام رو از روی مموری به phone تغییر دادم بعد که خواستم اون رو دوباره به مموری برگردونم حین عوض کردن یهو دستم رفت رو کنسل و وقتی مجددا برگشتم رو ی مموری دیدم همه sms هام حذف شدن!!! هر چی خاموش روشن کردم و محل save مسیج ها رو عوض کردم دیگه هیچی توشون نبود!!!! دیگه دارم دق میکنم خصوصا فولدرهام خیلی حیاتی و مهم بودن
    توی سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و پست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نرم افزار به اسم ShowDelMsg بود که نوشته تحت پایتون هست (که من نمیدونم یعنی چی) ولی یه نرم افزار به اسم پایتون توی همون سایت بود که کلا نصبش کردم بعد هم رفتم ShowDelMsg رو از سایت3نسل نصب کردم اما نرم افزار ShowDelMsg رو پس از نصب تا میخوام باز کنم سریع بسته میشه و قابل استفاده نیست
    ورژن معرفی شده ShowDelMsg در لینک معرفی شده از سایت خودمون P30WORLD هم آخر نصبش پیغام
    update eror میده !!
    (خواهشا کمکم کنید خیلی برام مهمه
    ضمنا گوشیم N82 هست با ورژن نرم افزار35.0.002 و برنامه ها رو هم در حالت ه ک بودن گوشی نصب کردم و هم غیر ه ک

10روزه توی 3تا تایپیک درخواست دادم ،هیچ کس به دادم نمیرسه!!!!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوست من بله دوستم این مشکل رو داشت اون هم خیلی ناراحت شد بعضی اوقات گوشی ویروسی هست و گاهی با تعویض و بیرون آوردن و جا زدن رم این مشکل پیش آمده و امکان داره با ریکاوری باز گردند در ضمن افسوس فایده نداره دوست من کاری هست که شده .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9 خواهشا در باره رفع مشکل نصب و اجرای ShowDelMsg تو گوشیم راهنمائیم کنید (با توجه به مشکلات ذکر شده در پست اول)

دوست من بله دوستم این مشکل رو داشت اون هم خیلی ناراحت شد بعضی اوقات گوشی ویروسی هست و گاهی با تعویض و بیرون آوردن و جا زدن رم این مشکل پیش آمده و امکان داره با ریکاوری باز گردند در ضمن افسوس فایده نداره دوست من کاری هست که شده .
    آخه کلا چطوری میتونم بارفع مشکلات مطرح شده تو نصب ShowDelMsg آخرین شانسم رو امتحان کنم ، الان مشکل اساسی و سوال من در مورد نصب نشدن(ویا همون اجرا نشدن) ShowDelMsg به دلائل ذکر شده بوده خواهش میکنم تو این مورد راهنمائیم کنید (باتوجه به مشکلات گفته شدم تو پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز کاری نمیشه کرد

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9 آیا پس از نصب برنامه های پایتون باید چیزی رو اجرا کرد و یا کار دیگه ای کرد قبل از نصب نرم افزار تحت پایتونی مثل ShowDelMsg

دوست عزیز کاری نمیشه کرد
    بابا من میخواهم بدونم نرم ازارهای تحت پایتون رو چطوری باید نصب کرد؟ چون من نرم افزار های پایتون رو نصب کردم ولی نمیدونم بعد نصب باید کار دیگه ای هم کرد یا نه؟ چون ShowDelMsg مربوط به سری 60 (و ورژن3) هست اما پس از نصب اجرا نمیشه! دلیل این اجرا نشدن رو میخواهم (مثلا آیا پس از نصب برنامه های پایتون باید چیزی رو اجرا کرد و یا کار دیگه ای کرد قبل از نصب نرم افزار تحت پایتونی مثل ShowDelMsg ):

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •