با سلام به دوستان عزیز لطفا یه مانیتور ۲۲ معرفی کنید که ترجیحا led باشه و کیفیت بالایی داشته باشه...قیمتش هم از ۳۰۰ بالاتر نباشه...ممنون.
با سلام به دوستان عزیز لطفا یه مانیتور ۲۲ معرفی کنید که ترجیحا led باشه و کیفیت بالایی داشته باشه...قیمتش هم از ۳۰۰ بالاتر نباشه...ممنون.
LED زیر 300 تومن خیلی کم موجود ه. اگر فول HD بودن برات مهم نیست, 2286L با برند LG پیشنهاد میشه که کیفیت فوق العاده ای داره و قیمتش بین 280 تا 295 میتونه باشه.
..
شما میخوای حتماً HDMI داشته باشه ؟ مصارفی که باهاش داری چیه ؟
درود.
یه مانیتور 20-22 که فول نباشه و فقط HD باشه به من معرفی کنید.
قیمت زیر 200.
با سپاس.
اگه ۳۵۰ هم باشه اشکال نداره...چرا Full HD بودن واسه مهمه...و همچنین Response Time....
مصارفم بیشتر گیم و فیلم دیدن هستش...
سلام.با سلام به دوستان عزیز لطفا یه مانیتور ۲۲ معرفی کنید که ترجیحا led باشه و کیفیت بالایی داشته باشه...قیمتش هم از ۳۰۰ بالاتر نباشه...ممنون.
MONITOR=ASUS-MS228H-22"-LED-FULL HD=330
این خیلی توپه غیر ازاین سراغ ندارم....
MONITOR=SAMSUNG-SW2333-23"-FULL HD=210درود.
یه مانیتور 20-22 که فول نباشه و فقط HD باشه به من معرفی کنید.
قیمت زیر 200.
از مدل این مانیتور ایسوس خوشم نمیاد...و گارانتی خوبی هم نداره!!!
نظرتون راجع به
SANSUNG XL2370
چیه؟؟؟
سلام.از مدل این مانیتور ایسوس خوشم نمیاد...و گارانتی خوبی هم نداره!!!
اصلاًبااین قیمت بهترسراغ ندارم درضمن خیلی توپه بینهایت وگارانتیش هم بازرگانی مهر هست.
درضمن خیلی هابودن که22اینچ و23اینچشو گرفتن وخیلی هم راضین کنتراستش10میلیون به یک هست خیالتان تخت.
توایران هنوزنیموده.SANSUNG XL2370
از گارانتی که بگذریم, پایه ی مانیتور اصلا خوب نیست و روی اعصابه.
این مانیتور سامسونگ خیلی توپه و اگه عجله نداری صبر کن تا وارد بشه.طبق گفته ی سام سرویس به زودی میاد ایران![]()
کلی خندیدم....این مانیتور سامسونگ خیلی توپه و اگه عجله نداری صبر کن تا وارد بشه.طبق گفته ی سام سرویس به زودی میاد ایران
مانیتور2سالشه تازه داره میادعمراًالبته ماازخدامونه که بیاد ولی شتر درخواب بیند پنبه دانه....:دئ
به نظرم میارزه...من تا آخر دی میتونم صبر کنم...به نظرت تا اون موقع میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)