سلام
بنده تا جایی که متوجه شدم ما عکسبرداری تا حتی 24 مگاپیکسل حتی شاید بالاتر هم داریم ولی در مقابل فیلمبرداری ها تا Full hd و دو مگاپیکسل بیشتر نیستند علت چیست؟ اصلا برداشت بنده از کیفت Full hd که دو مگاپیکسل است درسته؟.gif)
 سوال درباره تفاوت مگاپیکسل فیلمبرداری و عکسبرداری با هم
 سوال درباره تفاوت مگاپیکسل فیلمبرداری و عکسبرداری با هم
				سلام
بنده تا جایی که متوجه شدم ما عکسبرداری تا حتی 24 مگاپیکسل حتی شاید بالاتر هم داریم ولی در مقابل فیلمبرداری ها تا Full hd و دو مگاپیکسل بیشتر نیستند علت چیست؟ اصلا برداشت بنده از کیفت Full hd که دو مگاپیکسل است درسته؟.gif)
 
 
				بله درسته بیشتر هم هست
علتش هم اینه که حجم فایل خروجی جوری بالا میره که ارزشش رو از دست میده و برای اجرا باید ابر کامپیوتر داشت
شاید به زودی این محدودیت از بین بره
اون Full hd چیزه کمی نیستا بسیار بسیار عهالیه (LCD شما چند اینچه و چه رزولوشنی داره ؟؟؟ pc شما چه مشخصاتی داره ؟؟؟)
راسی بهتره این سوالا رو تو یه جا بپرسید
.gif)
 
 
				تشکر از پاسخ شما دوست من
پس چه طوریه عکس های دو مگاپیکسل جالب و با کیفیت به نظرنمیرسند ولی فیلم های دو مگاپیکسلی با کیفیت به نظر میرسند؟
 
 
				يه سوال الان دوربين هايي هاليودي هم از مگاپيكسل استفاده ميكنند ؟
چند مگاش اونوقت ؟
 
 
				چه طوریه عکس های دو مگاپیکسل جالب و با کیفیت به نظرنمیرسند ولی فیلم های دو مگاپیکسلی Full HD)با کیفیت به نظر میرسند؟

 
			
			 
			
			
			
			
			
				 
			
			 
			
				 
 
				دوستان توجه کنید که مگاپیکسل نشاندهنده سایز تصویر هست و به کیفیت مربوط نمیشه.
کیفیت بیشتر مربوط به ساختار لنز، سنسور، نوع پردازش و . . . مربوط هست!
 
 
				با این حرفی که شما فرمودید پس علت اصلی با کیفیت بودن فیلم های Full HD مربوط به چی میشه؟

 
			
			 
			
			
			
			
			
				 
			
			 
			
				 
 
				گفتم که بیشتر به لنز و سایز سنسور و نوع پرداز و خیلی چیزهای دیگه!
نمیشه گفت اگه فلان چیز خوب باشه حتما این دوربین خوبه. تمام عوامل دست به دست هم میدن و خروجی میدن و ماهم خروجی دوربین بررسی میکینم ومیبینیم کدوم بهتره!
 
 
				قطر و سایز انواع سنسور ها چگونه حساب میشه توی مقاله ای خواندم که یک سنسور 1 تقسیم بر 3.6 اینچ دارای قطر 5 میلیمتر و عرض 3 و طول 4 است! چگونه محاسبه کردن!!!

 
			
			 
			
			
			
			
			
				 
			
			 
			
				 
 
				سلام
معمولا سایز سنسورها به صورت 1/1.7 و . . . که 1.7 مخرج کسر هست و متغییر هستش.
هر چی مخرج کوچیکتر بشه سایز سنسور بزرگتره و کیفیت تصاویر هم بالاتر میره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)