سلام
بنده تا جایی که متوجه شدم ما عکسبرداری تا حتی 24 مگاپیکسل حتی شاید بالاتر هم داریم ولی در مقابل فیلمبرداری ها تا Full hd و دو مگاپیکسل بیشتر نیستند علت چیست؟ اصلا برداشت بنده از کیفت Full hd که دو مگاپیکسل است درسته؟![]()
سلام
بنده تا جایی که متوجه شدم ما عکسبرداری تا حتی 24 مگاپیکسل حتی شاید بالاتر هم داریم ولی در مقابل فیلمبرداری ها تا Full hd و دو مگاپیکسل بیشتر نیستند علت چیست؟ اصلا برداشت بنده از کیفت Full hd که دو مگاپیکسل است درسته؟![]()
بله درسته بیشتر هم هست
علتش هم اینه که حجم فایل خروجی جوری بالا میره که ارزشش رو از دست میده و برای اجرا باید ابر کامپیوتر داشت
شاید به زودی این محدودیت از بین بره
اون Full hd چیزه کمی نیستا بسیار بسیار عهالیه (LCD شما چند اینچه و چه رزولوشنی داره ؟؟؟ pc شما چه مشخصاتی داره ؟؟؟)
راسی بهتره این سوالا رو تو یه جا بپرسید
![]()
تشکر از پاسخ شما دوست من
پس چه طوریه عکس های دو مگاپیکسل جالب و با کیفیت به نظرنمیرسند ولی فیلم های دو مگاپیکسلی با کیفیت به نظر میرسند؟
يه سوال الان دوربين هايي هاليودي هم از مگاپيكسل استفاده ميكنند ؟
چند مگاش اونوقت ؟
چه طوریه عکس های دو مگاپیکسل جالب و با کیفیت به نظرنمیرسند ولی فیلم های دو مگاپیکسلی Full HD)با کیفیت به نظر میرسند؟
دوستان توجه کنید که مگاپیکسل نشاندهنده سایز تصویر هست و به کیفیت مربوط نمیشه.
کیفیت بیشتر مربوط به ساختار لنز، سنسور، نوع پردازش و . . . مربوط هست!
با این حرفی که شما فرمودید پس علت اصلی با کیفیت بودن فیلم های Full HD مربوط به چی میشه؟
گفتم که بیشتر به لنز و سایز سنسور و نوع پرداز و خیلی چیزهای دیگه!
نمیشه گفت اگه فلان چیز خوب باشه حتما این دوربین خوبه. تمام عوامل دست به دست هم میدن و خروجی میدن و ماهم خروجی دوربین بررسی میکینم ومیبینیم کدوم بهتره!
قطر و سایز انواع سنسور ها چگونه حساب میشه توی مقاله ای خواندم که یک سنسور 1 تقسیم بر 3.6 اینچ دارای قطر 5 میلیمتر و عرض 3 و طول 4 است! چگونه محاسبه کردن!!!
سلام
معمولا سایز سنسورها به صورت 1/1.7 و . . . که 1.7 مخرج کسر هست و متغییر هستش.
هر چی مخرج کوچیکتر بشه سایز سنسور بزرگتره و کیفیت تصاویر هم بالاتر میره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)