فقط گلوگز در بیماری قند تاثیر داره؟
( قندها مثل لاکتوز و یا فروکتوز و ... چه تاثیری به افرادی مبتلا به دیابت دارد؟)
فقط گلوگز در بیماری قند تاثیر داره؟
( قندها مثل لاکتوز و یا فروکتوز و ... چه تاثیری به افرادی مبتلا به دیابت دارد؟)
کلیه قندها چه ساده مانند گلوکز و چه مرکب مانند نشاسته می توانند در دیابت تاثیر داشته باشند .
قند پیچیده مثل لاکتوز جذب کمی در بدن داره چطور تاثیر در افزایش قندخون دارد
تحمل شکر یعنی چی و فقط ربط به فروکتوز داره؟
تمام قند ها برای جذب بدن به شکلی تبدیل و تجزیه میشن؟
مامان بزرگ من دیابت داره دکتر بهش میگه به جای قند سفید همراه چایی از توت خشک یا خرمای خشک استفاده کن چرا؟
دوست عزیز قند های مرکب مانند نشاسته و دی ساکارید ها مانند لاکتوز که شما فرمودید در لوله گوارش توسط آنزیم های گوارشی ابتدا به قند های ساده تبدیل شده و سپس جذب می شوند به عنوان مثال لاکتوز که قند شیر می باشد توسط آنزیم لاکتاز ابتدا به گلو کز و گالاکتوز شکسته شده و سپس از جدار روده جذب می شوند
منظور از تحمل شکر چیست ؟
کلیه مواد غذایی شیرین قند دارند و برای فرد دیابتی مضر می باشند . معمولا به افراد دیابتی توصیه می شود که در صورتیکه نمی توانند چای را بدون قند مصرف کنند می توانند از میزان بسیار کمی از یک نوع شیرینی دیگر مانند توت خشک استفاده کنند و این به این معنا نیست که توت خشک و خرما بی ضرر است بلکه می توان گفت که میزان کم آن کم ضرر تر از قند و شکر می باشد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)