با سلامی دوباره
.gif)
مسير زير رو دنبال كنين :
start > all programs > accessorries > system tools > system restore
تمام برنامه ها رو ببندين
وارد قسمت انتخاب تاريخ بشين
آخرين تاريخي كه مطمئن هستين سيستم درست كار ميكرده رو انتخاب كنين
اگر همه ي تاريخها غير غعال هست , معنيش اينه كه سيستم ريستور متاسفانه غير فعال بوده و اصلا بك آپ نگرفته از فايلهاي سيستم
اما اگر تاريخها فعال باشه , پس از انتخاب تاريخ , كامپيوتر شروع ميكنه به برگشتن به تاريخ تعيين شده
البته اين سيستم ريستور با فايلهاي شخصي شما ( صوتي و تصويري و نوشتاري ) كاري داره .
فقط فايلهاي سيستم تغيير ميكنه
اين روزها بيشتر ويروسها اين قسم رو از كار ميندازه تا نتونيم با استفاده از اون كامپيوتر رو درست كنيم
بنابراين اگر ريستور فعال نبود , اول با انتي ويروس قوي و بروز , ويروس رو بردارين بعد از كنترل پانل وارد سيستم بشين و ريستور رو فعال كنين
بعضي وقتا ويروس با حمله با رجيستري , از اونجا ريستور رو از كار ميندازه كه البته اون هم حل شدني هست
يه برنامه ي ساده ي چند كيلو بايتي هست كه راحت درستش ميكنه
-------------------------------------------
متاسفانه بيشتر مردم از ريستور بي خبرند و تا يه مشكلي پيش مياد فوري ميرن ويندوز عوض ميكنند
و متاسفانه بیشتر تعميركاران كامپيوتر هم براي حفظ منافع خودشون به كسي ياد نميدن كه سيستم ريستور چيه و چقدر ارزشمنده
اين ريستور ظرف چند دقيقه همه چيز رو درست ميكنه در حاليكه بيشتر مردم دستگاه رو بغل ميكنند و ميبرند پيش تعميركار
كلي هم بايد وقت صرف كنند و پووووول
تازه از همه مهمتر اينكه اگر تعميركار آدمِ امانتداري نباشه , فايلهاي شخصي شما رو هم ممكنه سرقت كنه .
من سالهاي سال هست كه كامپيوتر دارم الحمدلله . اما هرگز ويندوز عوض نكردم .
علتش هم اينه :
1 - ايميلهاي مشكوك رو باز نكرده پاك ميكنم و بهش رحم نميكنم
2 - تا كامپيوتر ميخرم اول انتي ويروس و اينترنت سكوريتي روش نصب ميكنم و فقط از نسخه اصلي استفاده ميكنم و فقط از كاسپرسكي (كاسپر سكاي غلطه )
3 - اول از همه سيستم ريستور رو فعال ميكنم
4 - يك بك آپ رو سي دي از همه چيز ميگيرم
البته اگر سيستم ريستور فعال باشه ديگه به اون سي دي نيازي نيست مگر در موارد بسيار نادر
5 - نرفتن به سايتهاي مشكوك
6 - دانلود نكردن بيخودي و مشكوك
7 - چك كردن همه چيز با انتي وايروس قبل از نصب
8 - چك كردن فلاش قبل از باز كردن فايلهاش
--------------------------------------------
اگه اينها رعايت بشه , من گارانتي ميدم كه إن شاء الله تا صد سال ديگه هم احتياج به ويندوز عوض كردن پيدا نميكنين
--------------------------------------
تعيركارهاي كامپيوتر اگه دستشون به من برسه , تكه بزرگم گوشمه
يا حق