تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کمک فوری اضطراری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض کمک فوری اضطراری

آقا من یه برنامه میخوام که کلید f5 رو برام هر 5 ثانیه فشار بده بطور مجازی

کسی هست این برنامه رو بم بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه AQOUA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک تایمر روی فرم بزارین و Interval اون رو 5000 بزارین و بعد داخل تایمر دستور زیر رو بنویسید:

Private Sub Timer1_Timer()
    SendKeys "{F5 5}"
    End Sub

با تشکر

3. این کاربر از AQOUA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

بچه ها كسي اطلاعي ندازه فايل هاي با پسوند ocx و oca قابل اجرا و تغيير در كدام برنامه (برنامه نويسي) هست؟
    لطفا كمك كنيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها كسي اطلاعي ندازه فايل هاي با پسوند ocx و oca قابل اجرا و تغيير در كدام برنامه (برنامه نويسي) هست؟
    لطفا كمك كنيد
    ocx پسوند فایل های ActiveX ماکروسافته...!؟!

شما می تونید فایل های ActiveX رو توسط هر زبان و محیطی که اون رو پشتیبانی می کنه... بسازید...!؟! مثل ویژوال بیسیک و ماکروسافت ویژوال سی پلاس پلاس و غیره...!؟!

منظورتون از ویرایش این فایل ها دقیقاً چیه...؟؟؟

شما می تونید این فایل ها رو توسط نرم افزار های PE Editor و... ویرایش کنید...!؟!

برای باز کردن سورس کد ش هم می تونید از نرم افزار های VB Decompiler استفاده کنید...!؟! (البته در صورتی که با VB نوشته شده باشه...!؟!)

می تونید از DisAssembler ها هم واسه باز کردنش استفاده کنید...!؟! (البته اگه Assembly بلدید...!؟!)

موفق باشید...!؟!

6. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

ocx پسوند فایل های ActiveX ماکروسافته...!؟!

شما می تونید فایل های ActiveX رو توسط هر زبان و محیطی که اون رو پشتیبانی می کنه... بسازید...!؟! مثل ویژوال بیسیک و ماکروسافت ویژوال سی پلاس پلاس و غیره...!؟!

منظورتون از ویرایش این فایل ها دقیقاً چیه...؟؟؟

شما می تونید این فایل ها رو توسط نرم افزار های PE Editor و... ویرایش کنید...!؟!

برای باز کردن سورس کد ش هم می تونید از نرم افزار های VB Decompiler استفاده کنید...!؟! (البته در صورتی که با VB نوشته شده باشه...!؟!)

می تونید از DisAssembler ها هم واسه باز کردنش استفاده کنید...!؟! (البته اگه Assembly بلدید...!؟!)

موفق باشید...!؟!
    واقعا دستت درد نکنه....
    والا مشکل من اینه که استادمون یه پروژه درخواست کرده و من یه برنامه ی کم حجم در اینترنت پیدا کردم که دقیقا اون چیزی هست که می میخوام!
    فقط مشکلش اینه که توی صفحه اصلی برنامه ادرس یه سایت خارجی رو به عنوان سازنده ی نرم افزار ذکر کرده،من فقط میخوام اسم خودم رو روی اون توی برنامه بنویسم....
    نمیدونم با چه زبانی نوشته شده،بنده باید با کدوم یک از نرم افزارهایی که عنوان کردید مشکلم رو برطرف کنم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sadeghbarout's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک تایمر روی فرم بزارین و Interval اون رو 5000 بزارین و بعد داخل تایمر دستور زیر رو بنویسید:

Private Sub Timer1_Timer()
    SendKeys "{F5 5}"
    End Sub

استاد این که کار نمیکنه

خودت چکش کن

9. این کاربر از sadeghbarout بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

واقعا دستت درد نکنه....
    والا مشکل من اینه که استادمون یه پروژه درخواست کرده و من یه برنامه ی کم حجم در اینترنت پیدا کردم که دقیقا اون چیزی هست که می میخوام!
    فقط مشکلش اینه که توی صفحه اصلی برنامه ادرس یه سایت خارجی رو به عنوان سازنده ی نرم افزار ذکر کرده،من فقط میخوام اسم خودم رو روی اون توی برنامه بنویسم....
    نمیدونم با چه زبانی نوشته شده،بنده باید با کدوم یک از نرم افزارهایی که عنوان کردید مشکلم رو برطرف کنم؟!
    خواهشا راهنمايي كنيد....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واقعا دستت درد نکنه....
    شما اول باید ببینید نرم افزار رو با چه برنامه ای فشرده و... کردن...!؟! (می تونید از نرم افزار های آنالیزگر مثل Stud PE یا PEiD استفاده کنید...!؟!)

در ادامه اگر برنامه پک شده بود... باید اون رو آنپک کنید... و اگر پک نشده بود... اون برنامه رو با یه نرم افزار Resource Editor مثل ResHacker و... ویرایش کنید...!؟!

البته به سادگی گفتنش نیست... بهتره تو بخش کرک نرم افزار تاپیک بزنید... اونا بهتر می تونن کمکتون کنند...!؟!

موفق باشید...!؟!

12. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

استاد این که کار نمیکنه

خودت چکش کن
    فکر کنم یه 5 اضافه گذاشتن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    * قبل از اجرا باید خاصیت Interval تایمر را مقدار دهی کنید !

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

شما اول باید ببینید نرم افزار رو با چه برنامه ای فشرده و... کردن...!؟! (می تونید از نرم افزار های آنالیزگر مثل Stud PE یا PEiD استفاده کنید...!؟!)

در ادامه اگر برنامه پک شده بود... باید اون رو آنپک کنید... و اگر پک نشده بود... اون برنامه رو با یه نرم افزار Resource Editor مثل ResHacker و... ویرایش کنید...!؟!

البته به سادگی گفتنش نیست... بهتره تو بخش کرک نرم افزار تاپیک بزنید... اونا بهتر می تونن کمکتون کنند...!؟!

موفق باشید...!؟!
    اینم لینک دانلود این برنامه ی کم حجمی که من میگم....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پای افتادن و نیفتادن یه درس 2 واحدی سخت درمیانه!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •