یک نکته بسیار تکراری که همیشه میشنویم این هست که در توجیه داغ کردن و مشکلات تاریخی گرافیک و چیپ ست و ... اچ پی همواره هوادارنش میگن خوب دیزاین اچ پی بهتره. راستش به شخصه من این مساله رو اینطوری نمیبینم . والا طراحی HP همیشه طوری بوده که گویا هدف بازارش مدارس دخترانه سطح کشور هست. درباره این آلومینیوم هم حرفی نزنم بهتره.
و درباره امکانات بالاتر این مدل اچ پی نسبت به y560 که دوستمون فرمودند. منظورتون فینگر پرینت اچ پی هست که خود اچ پی از IBM کپی زده و تو همه سیستم هاش فروکرده ؟
هر کسی که کمی با لپ تاپ آشنایی داشته باشه متوجه میشه که این دو سیستم برای Entertainment و multimedia طراحی شدند. حال به نظر شما برای یک سیستم ویژه طراحی و بازی(و نه کار و موارد صنعتی) برفرض کیفیت صدا مهم تر هست یا وجود فینگر پرینت ؟از همه دوستان دعوت میکنم تا یک مقایسه ای بین اسپیکر های این دو سیستم داشته باشند.پنل لمسی طراحی شده در قسمت پایینی صفحه نمایش y560 رو که خیلی کمک میکنه به راحتی در استفاده از امکانات چند رسانه ای رو هم من در مدل اچ پی نمیبینم. از دوستان تقاضا دارم این امکانات بالاتر اچ پی رو با ذکر مثال نام ببرند.
البته اگر منظورتون بهره وری سیستم های اچ پی برای گرمایش یا کباب پختن هست من حرفی ندارم چون فکر نمیکنم بر کسی پوشیده باشه که سیستم های اچ پی بیش از هر برند دیگری داغ میکنند.
در آخر یک مساله رو خدمت دوستمون sony ericsson عرض کنم اینکه شما که کار گرافیکی سنگین انجام نمیدید و دنبال یک سیستم مقاوم و روان هستید زیاد سیستم های مالتیمدیا رو بهتون توصیه نمیکنم.چون تقریبن پول بی زبان رو بی جهت بابت کارت گرافیک بالا پرداخت میکنید. به شما مدل های Thinkpad رو پیشنهاد میکنم که با اطمینان میتونم بگم مقاوم ترین لپ تاپ های موجود در ایران هستند.
البته در بازار بسیار جالب کشور ما ابتدا یک کاتالوگ پر از کانفیگ میبینیم و با استفاده از شمارش اعداد به خیال خودمون بهترین سیستم رو انتخاب میکنیم و بعد هم با توجه به اسم برند. پیشنهاد من کارآیی محور بودن در انتخاب هست. همچنین Toshiba رو جزو برند های با کیفیت ساخت بالا میدونم.البته اینها نظرات شخصی من هست و ممکنه سایر دوستان و شاید هواداران اچ پی باهاش موافق نباشند.