تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل با هارد اکسترنال A.data 2.5 inch Classic CH95 500 GB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض مشکل با هارد اکسترنال A.data 2.5 inch Classic CH95 500 GB

سلام دوستان
    من 2 هفته پیش یک هارد a.data (متاسفانه ..!!) خریدم . 2.5 اینچ و 500 گیگ مدل Classic ch94 جدود 200 گیگ هم توش اطلاهات ریخته بودم....ناگهان امروز که وصل کردم به لپتابم پیغام داد که باید این هارد فرمت بشه!!! این پیغام رو من قبلا تو فلش ها دیده بودم و با فرمت کردن معمولا مشکل حل میشد..!! یک بارم هم یک هارد WD 2.5 اینچ رو شوت کردم با پام بعد این پیغام رو داد که البته کاملا منطقی بود که این پیغام رو بده ....!! اما من نمی خوام اطلاعاتم رو از دست بدم....در ثانی اصلا چرا باید همچین پیغامی رو بده!!!! یک هارد نو!!!!؟ 10000% هم مطمئنم که ضربه نخورده ، نلرزیده و غیره....چون همیشه یک نقطه خاص رو میزم هست و اصلا دستم هم نمی خوره بهش!!!
    حالا
    1- اصلا چرا اینطوری شد؟
    2- چکار کنم بدونه از بین رفتن اطلاعات؟
    3- آیا فرمت کنم و بعد دوباره ریکاوری کنم درست میشه؟ شاید دوباره اینطوری بشه!! این فروشنده هم اینقدر مخ منو زد که خول شدم خریدمش...!!! یه وسترن و یه سیگیت دارم مثه هلو دارن کار می کنند!!!
    4- بندازمش دور؟!
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من 2 هفته پیش یک هارد a.data (متاسفانه ..!!) خریدم . 2.5 اینچ و 500 گیگ مدل Classic ch94 جدود 200 گیگ هم توش اطلاهات ریخته بودم....ناگهان امروز که وصل کردم به لپتابم پیغام داد که باید این هارد فرمت بشه!!! این پیغام رو من قبلا تو فلش ها دیده بودم و با فرمت کردن معمولا مشکل حل میشد..!! یک بارم هم یک هارد WD 2.5 اینچ رو شوت کردم با پام بعد این پیغام رو داد که البته کاملا منطقی بود که این پیغام رو بده ....!! اما من نمی خوام اطلاعاتم رو از دست بدم....در ثانی اصلا چرا باید همچین پیغامی رو بده!!!! یک هارد نو!!!!؟ 10000% هم مطمئنم که ضربه نخورده ، نلرزیده و غیره....چون همیشه یک نقطه خاص رو میزم هست و اصلا دستم هم نمی خوره بهش!!!

حالا

1- اصلا چرا اینطوری شد؟

2- چکار کنم بدونه از بین رفتن اطلاعات؟

3- آیا فرمت کنم و بعد دوباره ریکاوری کنم درست میشه؟ شاید دوباره اینطوری بشه!! این فروشنده هم اینقدر مخ منو زد که خول شدم خریدمش...!!! یه وسترن و یه سیگیت دارم مثه هلو دارن کار می کنند!!!

4- بندازمش دور؟!

ممنون
    من هم دقیقا همین مشکل رو همین امشب پیدا کردم ، اگه کسی راه حلی بلده لطفا جواب بده حدود 300 گیگ عکس و فیلمی که ظرف چهار سال جمع شده رو نمی خوام از دست بدم .
    شما راه حلی پیدا کردید ؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حدس میزنم که پارتیشنت RAW شده شما یه سر به disk management ببین چی نوشته
    اگه میتونی یه اسکرین شات ازش بذار تا من ببینم
    اگه RAW شده باشه یه نرم افزاری هست که میتونه از این پارتیشن بهم خورده اطلاعاتشو بازیابی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من حدس میزنم که پارتیشنت RAW شده شما یه سر به disk management ببین چی نوشته
    اگه میتونی یه اسکرین شات ازش بذار تا من ببینم
    اگه RAW شده باشه یه نرم افزاری هست که میتونه از این پارتیشن بهم خورده اطلاعاتشو بازیابی کنه
    داداش هارد من raw شده ... چجوری اطلاعاتشو بازیابی کنم ؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ماشالله مثه اینکه هر چی هارد adata هست این مشکلو داره برای منم یه ساعت پیش اینطور شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم همه هاردای adata اینطورین واسه منم همینطوریه باید از soft mode بیارم
    واقعا هارد اشغالیه

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

اطلاعات هارد رو با نرم افزار final deta enterprias ریکاوری کنید و بعد فرمت کنید.

هارد های ادیتا این مشکلات را دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •