با سلام خدمت دوستان
من تا حالا 3 4 تا برنامه از آسان دانلود دانلود کردم ولی فایلها پسوندشون MS dos هستن و اجرا نمیشه!
دوستان خواهشا راهنمایی کنید با تشکر...
با سلام خدمت دوستان
من تا حالا 3 4 تا برنامه از آسان دانلود دانلود کردم ولی فایلها پسوندشون MS dos هستن و اجرا نمیشه!
دوستان خواهشا راهنمایی کنید با تشکر...
سلام ؛
یعنی مثلاً اینطوریه:
jetaudio.bat یا jetaudio.com
درست متوجّه شدم؟!
فرمت های BAT - CMD - EXE و ... از جمله فرمت های اجرایی ویندوز هستند.
میتونه نقش مخرب داشته باشه یا نقش مفید !
بستگی داره که چه دستور هایی رو بهش دادید.
در کل این فرمت، اجرا کننده دستور هایی هست که تحت شرایت ECHO در ویندوز و به حالت Standalone اجرا میشن.
سلام
بله پسوندش .com هست آیا راهی هست
سلام؛
فایل Setup برنامه com. هستش؟! میشه بگین چه برنامه ای؟ اگه ممکنه بهتر توضیح بدین...
سلام ؛
من همین حالا چندتا از فایلای زیپ اون سایت رو اکسترکت کردم ، غیر از کرک و خود برنامه با پسوند exe و 2تا شورتکات اینترنتی چیزی ندیدم.
شما اسم برنامه ای که دانلود کردی و همچین موردی داره رو بگو تا همون رو هم امتحان کنیم.
چند تا هست........ DVDFab_DVD_Copy_v8.0.3.2_Final.com
CloneDVD_2.9.1.9_Final_.com
سلام ؛
دوست عزیز برنامه ی clone DVD رو دانلود کردم ، همه ی فایل ها معمولین ( فایل نصب هم با پسوند exe هستش )
احتمالاً یه جای کار سیستمتون ایراد داره ... معمولاً فقط ویروس میاد این کارا رو انجام میده...
بهتره اوّل با یه آنتی ویروس خوب سیستمتو اسکن کنی...
اگه برنامه رو هم خیلی فوری نیاز داری ، اینو هم امتحان کن: پسوند برنامه رو به طور دستی بکنش exe ، ببین ران میشه یانه ؟
موفّق باشید
من هم دانلود کردم، اسم فایل CloneDVD_2.9.1.9_Final_www.------------.com هستش که یه فایل ZIP هست و شما باید Extract کنیدش که ازتون رمزش رو میخواد (همون اسم سایت)، در واقع اگه تنظیمات Folder Options شما طوری باشه که پسوند فایلها پنهان نباشه باید بعد از com. بنویسه zip.
حالا اگه اینارو میدونستید و مطمئنید که فایل های اجرایی داخلش به com. تغییر کردند فرمایش hkhafan عزیز درسته و احتمالا ویروسیه...
اگه توضیح بیشتری خواستید بفرمایید
دوستان ممنون مشکل حل شد.به خاطر دستکاری رجیستری بود که الآن با حالت استاندارد کار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)