تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کنترل از راه دور با دوربین

داره خودمونی میشه roozbeh99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض کنترل از راه دور با دوربین

سلام

میخام برای مغازه یک دوربین قرار بدم که بتونم از تو خونه مغاره رو کنترل کنم. ولی دقیقا نمی دونم چکار کنم

فکر کنم دو راه دارم :

WebCam
    DVR

سوالی که پیش میاد :

آیا هر دو تاشون احتیاج به کامپیوتر دارن ؟ یعنی باید داخل مغازه به یک کامپیوتر وصل بشن تا من بتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم ؟ ( که فکر کنم DVR نخاد )

آیا اینترنت هم نیاز دارن ؟

کدوم هزینه پائینی داره ؟

کلا چیزی پیدا میشه که نیاز به کامپیوتر نداشته باشه و فقط یک دوربین باشه و بشه بهش ریموت کرد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من شما یکی از بهترین کارهایی که میتونید انجام بدید ... اینه که اگر تهران هستید برید پاساژ امجد اونجا از یکی از

مغازه ها مشاوره بگیرید...و اگر پروزه ای رو با قیمتی خاص براتون محاسبه کردن همون پروژه رو از بقیه مغازه ها قیمت بگیرید..

تهران خیابان جمهوری. تقاطع حافظ . پاساژ امجد. تقریبا بیشتر مغازه های پاساژ در کار نصب دوریبن ..dvr . و سیستمهای

حفاظتی ... که براتون نصاب هم میفرستند..

3. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه roozbeh99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من شما یکی از بهترین کارهایی که میتونید انجام بدید ... اینه که اگر تهران هستید برید پاساژ امجد اونجا از یکی از

مغازه ها مشاوره بگیرید...و اگر پروزه ای رو با قیمتی خاص براتون محاسبه کردن همون پروژه رو از بقیه مغازه ها قیمت بگیرید..

تهران خیابان جمهوری. تقاطع حافظ . پاساژ امجد. تقریبا بیشتر مغازه های پاساژ در کار نصب دوریبن ..dvr . و سیستمهای

حفاظتی ... که براتون نصاب هم میفرستند..
    ممنون دوست عزیز. ولی هیچ پروژه ای در کار نیست. یه مغازه هستش که میخام دوربین نصب کنم همین و بس.
    حالا چی استفاده کنم وب کم یا دی وی آر. مساله اینه که اگه کامپیوتر نباشه بهتره. حالا برای اینکه کامپیوتر نباشه باید چکار کرد یعنی چه دوربینی استفاده کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •