تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشکل در نصب Daemon tool

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل در نصب Daemon tool

سلام دوستان
    من میخوام Daemon tool 4 رو نصب کنم
    سری اول که ستاپ رو اجرا میکنی یه درایور نصب میکنه که بعد از نصب اون باید سیستم ریست بشه
    بعد از اینکه سیستم بالا میاد باید بقیه ستاپ انجام بشه اما نمیشه دوباره همون صفحه نصب درایور میاد و باید سیستم رو ریست کنی
    میخواستم بدونم راه حلی براش هست؟
    ممنون

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پیشنهاد من به شما دوست عزیز ، نرم افزار DVDFab Virtual Drive 1.1.1.7 . اگه میخوای مثل من از اینگونه نرم افزارها
    فقط بعنوان درایو مجازی استفاده کنی ، گزینه خیلی خوبیه .
    هم خیلی سبکه ، بی آزاره ، 18 تا درایو میسازه . حجمش هم حدودای 500 یا 600 کیلو بایته .

Last edited by FAR_FA; 24-11-2010 at 17:05.

3. این کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هم برنامه Deamon tools 4 رو نصب کردم که چند تا !!!!!!!!!!!! برام درایو ساخت !!!! و حالا که ریموش کردم اونهم با برنامه your uninstaler دوباره همون مشکلی که دوستمون گفت رو دارم یعنی بازهم میخواد درایو بسازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در حالی که اصلا برنامه ای وجود نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!! چی کار کنم از شرش خلاص بشم . اعصابم رو ریخته به هم !!!! هر وقت pc رو روشن میکنم یا ریستارت میکنم این مشکل رو دارم !!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آقا من هم برنامه Deamon tools 4 رو نصب کردم که چند تا !!!!!!!!!!!! برام درایو ساخت !!!! و حالا که ریموش کردم اونهم با برنامه your uninstaler دوباره همون مشکلی که دوستمون گفت رو دارم یعنی بازهم میخواد درایو بسازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در حالی که اصلا برنامه ای وجود نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!! چی کار کنم از شرش خلاص بشم . اعصابم رو ریخته به هم !!!! هر وقت pc رو روشن میکنم یا ریستارت میکنم این مشکل رو دارم !!
    در RUN بنویسید Msconfig و در سربرگ Startup گزینه ی مربوط به این نرم افزار رو تیکش رو بردارید.
    همچنین فکر میکنم این برنامه سرویس هم داره. در همون Msconfig در سربرگ Services ابتدا از پایین تیک Hide all of microsoft services رو بزنید و از گزینه های باقی مونده هر گزینه ای مربوط به این نرم افزاره تیکش رو بردارید.

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

علاوه بر مطلبی که ebicross عزیز گفتن ، راه دیگه ای هم هست . شما دوباره برنامه رو نصب کنید ، بعد از نصب روی آیکونش در کنار ساعت ویندوز راست کلیک کنید و گزینه ای که مربوط به اضافه کردن درایو مجازی هست رو انتخاب کنید بعد گزینه None رو انتخاب کنید .
    حالا به مای کامپیوتر برید ، اگه دیدید اثری از درایو مجازی نیست ، میتونید با خیال راحت برنامه رو حذف کنید .

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو startup پیدا کردم اما تو سرویس پیدا نکردم ؟؟؟!!!! اگه دوستان پیدا کردن بگن به چه اسمی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by panther99; 25-11-2010 at 00:35.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه کمک کنید . هنوز همون مشکل بالا رو دارم .

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه کمک کنید . هنوز همون مشکل بالا رو دارم .
    دوتا پست بالاتر رو انجام دادید ( پست 5 )
    باید خود برنامه رو نصب کنی و از طریق خود برنامه غیر فعالش کنید و بعد حذف . واسه خودم زیاد پیش اومده .

10. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب چه جوری ؟؟؟؟ تو برنامه کجا باید برم که دیگه پیغام Found New Hardware و نصب اون رو نده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دمتون گرم مک کنید دیگه اعصاب نذاشته واسم . ممنون

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

panther99 عزيز :
    بعد از اينكه برنامه رو دوباره نصب كرديد ، اول روي آيكون برنامه ، كنار ساعت ، كليك كن ( راست كليك نه ) .
    بعد گزينه Unmount All رو كليك كنید .

دوم روي آيكن برنامه کنار ساعت راست كليك كنید :

راست کلیک روی منو > Virtual CD/DVD > و بعد Set Number of > سپس در انتها Disable .

تمام شد . حالا برنامه رو حذف كنيد . ( نتيجه رو بگيد )
    Last edited by FAR_FA; 25-11-2010 at 19:29.

13. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •