تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: چطوری صدا رو از لپتاپ بفرستم تو تلویزیون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض چطوری صدا رو از لپتاپ بفرستم تو تلویزیون؟

من یه لپتاپ دارم که پورت hdmi نداره. میخوام ببینم چطوری میتونم صدا رو بفرستم رو ال سی دی؟ یعنی صدای فایلی که داره پخش میشه از ال سی دی پخش بشه. یک کابل سه سر خریدم که یک سرش به ورودی هدفون لپتاپ میره و دو سر دیگش پشت ال سی دی ولی جواب نداد. نمیدونم چه کابلی باید بخرم.با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تصویر رو منتقل کردم ولی صدا رو روی lcd نمیتونم منتقل کنم. این کابل رو هم برای صدا خریدم حتی 3 بار از 3 جای مختلف خریدم ولی بازم کار نمیکنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببینید لپتاپ من hdmi نداره. حالا چطور میتونم صدا و تصویر رو همزمان منتقل کنم؟ برای تصویر که کابل vga گرفتم و مشکلم حل شد. برای صدا هم این کابلی که گفتم رو گرفتم ولی کار نکرد. چطوری صدا رو منتقل کنم؟با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كابلي كه گرفتين ظاهرا درسته بايد سر مشكي رو به قسمت Line out يعني جائيكه نوشته هدفن با عكسش رو كشيده بزنيد و سرهاي ديگر رو به دو ورودي Line in تلويزيون كه معمولا Audio راست و چپ مينويسند متصل كنيد احتمال داره به ورودي درستي متصل نمكنيد اگر تونستيد يك عكس از پورت هاي تلويزيون و لپ تاپتون بزاريد

4. این کاربر از Amir_Niknam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من واقعا دیگه درمونده شدم چون هرکاری میکنم نمیشه.به فکرم رسید شاید باید توی لپتاپ کاری کنم؟ ببینید من تصویر رو با کابل vga منتقل میکنم ولی قضیه اینهکه وقتی کابل رو وصل میکنم بعدش توی ویندوز گزینه option داره که output رو میذارم روی تلویزیون. خب حالا میگم شاید وقتی کابل صدا رو هم وصل میکنم بعدش باید تو ویندوز چیزی رو بزنم؟ چون من فقط یک سر کابل رو به فیش هدفون لپتاپ میزنم و دون دو فیش دیگه رو پشت تلویزیون. نباید کار دیگهای هم بکنم؟ من که دیگه درمونده شدم.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

اگر امکان داره مدل تلوزیونتون رو بفرمایید چی هست؟ یا یک تصویر از پشت تلوزیونتون برامون بذارید.

7. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل با کابل 3.5 حل شد.
    Last edited by Soalziad; 24-11-2010 at 19:18.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

خب خدا رو شکر که مشکل شما حل شد. اما محض اطلاع بقیه دوستان که احیاناً ممکنه با مشکل شما روبه‎رو باشن یک توضیح کوچیک میدم.

شما برای اینکه صدا رو از لپ تاپتون به تلوزیونتون برسونید به یک کابل 3.5 میلیمتری نیاز دارین که باید یک سر اون رو به خروجی هدفون لپ تاپ و سر دیگرش رو به ورودی صدای تلوزیون متصل کنید و تلوزیون رو روی مد PC قرار بدید. تصاویر گویاتر هست:

10. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •